Cum arăta Puya în copilărie

De Amelia Matei, pe
În prezent este unul dintre cei mai influenți artiști hip-hop din România, este în centrul atenției atât la radio, cât și pe canalele de televiziune, însă în copilărie era un puști simplu, care se bucura de lucruri mărunte.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a postat recent pe blogul său personal câteva imagini din copilărie. După cum a mărturisit artistul, fotografile au fost făcute chiar de tatăl lui.

„Când eram mic, tata era fotograful școlii. Da, nea Puiu, deși lucra ca lăcătuș mecanic, avea în baie un laborator foto, substanțe, tăvi, cadă cu apă în care pluteau poze, aparat rusesc, cameră obscură, filme, tot tacâmul”, a scris Puya pe blogul său.

collage-puya-1

Născut pe 22 iulie 1979 în București, artistul a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. La vârsta adolescenței l-a cunoscut pe Tudor Sișu în cartierul Sălăjan și au decis să formeze împreună o formație.

Puya activează pe scena muzicii hip-hop din 1994. Primul album l-a lansat alături de „La Familia” în 1997, intitulat „Băieți de cartier”, iar primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani.

puya 2

Încă de la formarea trupei, cei doi membri, Dragoş „Puya“ Gărdescu şi Tudor Sişu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin muzica lor. Au urmat albume precum „Nicăieri nu-i ca acasă“, „Bine ai venit în paradis“ sau „Familiarizează-te“, care le-au adus aprecierea fanilor şi criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referinţă în hip-hop-ul românesc.

După ce Sișu a fost arestat, iar titulatura „La Familia” nu mai putea fi folosită, Puya a lansat în 2005 albumul „Foame de bani”, sub numele de Sișu și Puya, album care s-a bucurat de un real succes. În anul 2008 a lansat primul album solo, „Muzică de tolăneală și depravare”, și acesta fiind bine primit de public. În prezent, melodiile lui Puya îmbină cu succes stilul comercial cu textele sociale.

În ciuda faptului că pe scenă este neconformist și are un aer dur incorigibil, în viața personală artistul este un familist convins. Dragoș Gărdescu, alias Puya, și sotia sa, Melinda, sunt căsătoriți de șase ani și au împreună trei copii.

Citește și – Soția lui Puya este gravidă pentru a treia oară. Vezi cum arată Melinda Gărdescu

Foto – Libertatea.ro, puyaoficial.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!