Corina Caragea, aventură şi adrenalină în Mexic

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 14:26
Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, a ales să meargă în Mexic alături de prieteni dragi, având un motiv dublu de sărbătoare: trecerea în noul an, dar şi ziua ei de naştere.

Corinei a fost plină de aventură și de adrenalină. Bineînțeles că nu au lipsit sporturile de apă dar și incursiunea în tradițiile maiașe, elemente care au dat vacanței o notă exotică. “Revelionul este ca în fiecare an prilej de dublă sărbătoare pentru mine, ziua mea de naștere fiind chiar pe 31 decembrie.

Corina Caragea (3)

Dacă anul trecut am plecat din Romania în căutare de zăpadă în Europa, anul acesta am căutat căldura. Cum în România era un ger năprasnic, am plecat la plus 30 de grade în Mexic. Am preferat Riviera Maya, unde m-am relaxat la plajă, dar și la celebrul parc național Xcaret.

Corina Caragea (1)

Un uriaș paradis natural, pe care l-am traversat prin râu, am făcut snorkeling, plajă, am admirat rechini, pume, țestoase, jaguari, flamingo. Seara am avut parte de un spectacol mexican de excepție, care a cuprins în două ore istoria Mexicului, ritualurile maiașe, un meci de fotbal al strămoșilor mexicanilor, muzică și diferite obiceiuri locale.” – a declarat Corina.

Corina Caragea (4)

Corina a profitat de ocazie și a vizitat una dintre minunile moderne ale lumii care au impresionat-o prin frumusețe și misticitate. Nici cenotele mexicane nu au lipsit de pe lista ei de obiective: “Fiind atât de aproape de una dintre minunile moderne ale lumii, Chichen Itza, nu aveam cum să o ratez. Și nu am ratat nici cenotele mexicane, una dintre ele faimoasă pentru săriturile spectaculoase care se fac acolo, despre care am și scris deseori știri.

Corina Caragea (2)

O altă zi am rezervat-o pentru plajele sălbatice de pe insula Cozumel, pe care o aveam demult pe listă. Mai multe poze din vacanță sunt pe blogul meu www.corinacaragea.ro unde am pregătit un articol special pentru a împărtăși cu cititorii frumusețile Mexicului”.

Corina Caragea (5)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!