Copiii Prințului William au un nou nume de familie

De Unica.ro, pe

Cei trei copii ai Prințului William au un nou nume de familie. Cei trei mici prinți sunt nevoiți acum să se prezinte cu totul altfel față de cum erau obișnuiți.

Prințul George (9 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani) au participat la funerariile Reginei Elisabeta a II-a de la Westminster Abbey, în timp ce Prințul Louis (4 ani) a rămas acasă. Cu această ocazie s-a aflat și că aceștia au un nou nume de familie.

După ce a devenit rege, Charles le-a oferit lui William și Kate titulatura de prinți de Wales. Așadar, de acum, numele de familie al copiilor lor va fi Wales și nu Cambridge, cum era înainte de decesul reginei.

Copiii Prințului William au un nou nume de familieIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Prințul William nu a devenit  automat Prinț de Wales, această decizie fiind luată de noul rege. Același nume de familie l-au avut cei doi fii ai săi, William și Harry, atunci când el a avut această titulatură.

Expertul regal Angela Mollard a afirmat că începând de acum, cei trei copii vor fi nevoiți să își folosească noul nume, notează The Mirror.

„Trebuie să fi fost niște zile extrem de importante pentru Catherine.  A preluat un nou rol și trebuie să le explice și copiilor ei că numele lor de familie s-a schimbat. Nu mai sunt George, Charlotte și Louis Cambridge, acum sunt George, Charlotte și Louis Wales”, a afirmat expertul regal.

Prințul William, alături de copiii săi la înmormântare

În timpul funerariilor, prințesa Charlotte a fost văzută în timp ce îi amintea fratelui ei, Prințul George, de protocolul regal.

Copiii mai mari ai Prinților de Wales au participat la înmormântare pentru a-și lua la revedere de la cea pe care o numeau cu afecțiune „Gan Gan”.

Cuplul regal a purtat mai multe discuții dificile cu privire la participarea lui George și Charlotte la serviciile funerare. În cele din urmă au decis ca aceștia sunt suficient de mari pentru a merge alături de ei în urma sicriului Reginei spre Westminster Abbey.

Mai târziu, prințesa Charlotte a fost văzută șoptindu-i fratelui ei mai mare: „trebuie să te înclini”, în momentul în care sicriul reginei Elisabeta a trecut pe lângă ei.

George a urmat sfatul surorii sale și s-a înclinat în semn de respect pentru Majestatea Sa.

Regina Elisabeta a II-a a decedat pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Aceasta a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, cu o domnie de 70 de ani.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!