Campanie: Michael Jackson Lives in Us!

De Unica.ro pe

Agenţia de Presă Mondenă, alături de Primăria Municipiului Bucureşti şi toţi fanii Michael Jackson din România, pregăteşte pe 25 iunie, un eveniment-omagiu, la un an de la trecerea…
… în nefiinţă a marelui cântăreţ.

Pe 25 iunie, ora 19.00, pe aleea Michael Jackson din parcul Herăstrău, se va amplasa un panou uriaş imprimat cu chipul Megastarului realizat din mii de fotografii ale fanilor români.

Începând de mâine, timp de două săptămâni, fanii români care vor să îl celebreze pe mult-iubitul artist sunt rugaţi să trimită fotografii cu ei înşişi pe adresa mjpoze@gmail.com. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Din multitudinea de fotografii adunate se va realiza un portret al Megastarului, de dimensiunea 2X2 metri. Totul în cadrul campaniei „Michael Jackson Lives in Us”, iniţiată de Agenţia de Presă Mondenă.

Fanii Michael Jackson sunt invitaţi să demonstreze tuturor,încă o dată, ca sunt cea mai unită comunitate de admiratori ai muzicii şi ai Regelui Pop. Long Live the King!

Sursa:
agentiadepresamondena.comFoto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro