Elon Musk a spus câți copii își dorește. Afaceristul are 9 până în prezent

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 iulie 2022, 16:05

Elon Musk a devenit tatăl unui al doilea set de gemeni la sfârșitul anului 2021, chiar înainte ca fiica lui, Exa Dark Sideræl, să se nască. Din fosta relație cu artista Grimes, afaceristul mai are un fiu, X Æ A-XII, în vârstă de 2 ani.

Elon Musk a spus câți copii își dorește. Afaceristul are 9 până în prezent

Elon mai este tatăl a cinci fii, gemenii Xavier și Griffin și tripleții Kai, Saxon și Damian, din fostul mariaj cu autoarea Justine Musk. Elon și Justine au mai avut un fiu, Nevada Alexander, născut în anul 2002, care s-a stins din viață la scurt timp de la naștere.

Recent, miliardarul a confirmat că el și Shivon Zilis, director de proiecte și de operațiuni speciale în cadrul Neuralink, au devenit părinți de gemeni. Neuralink este o companie de neurotehnologie fondată de Elon în anul 2016.

Reporterii Page Six l-au felicitat pe Musk pentru al doilea set de gemeni, miliardarul răspunzând cu: „Mulțumesc! Bravo familiilor numeroase!”.

Întrebat câți copii își dorește, fondatorul Space X a completat: „Atâția cât îmi permite timpul să fiu cu ei și să fiu un tată bun”.

Îngrijorat de scăderea natalității, Musk mai spune: „Copiii mei mari sunt la facultate sau adolescenți. Nu vor să petreacă prea mult timp cu părinții lor. Mi-aș dori să fi vrut asta (oftează)”.

În prezent, CEO-ul Tesla formează un cuplu cu actrița Natasha Bassett.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă om la om. „Miza este Ucraina. Sunteți de acord?”

Citește și: Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

În aprilie 2022, fiul lui Elon, Xavier, care este transgender, a cerut să-i fie numele schimbat în Vivian Jenna Wilson, pentru că nu-și mai dorește „să fie legată de tatăl ei biologic sub nicio formă”. Xavier își dorește să poarte numele de fată al mamei sale, Wilson. Elon și Justine au fost căsătoriți între anii 2000 și 2008.

Documentele pentru obținerea unui nou certificat de naștere cu numele ales și cu genul feminin în loc de masculin au fost depuse în Los Angeles, SUA, cu o lună înainte ca Musk să declare public că este un susținător al partidului republican. Republicanii susțin o serie de legislații care limitează drepturile persoanelor transgender în mai multe state americane.

În 2020, Musk mai scria în mediul online: „Absolut susțin persoanele trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Elon și Grimes s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație în decembrie 2021, după nașterea fiicei lor, concepută cu ajutorul unei mame-surogat. Între perioadele 2010-2012 și 2013-2016, Elon a mai fost căsătorit cu actrița britanică Talulah Riley (36 de ani). Miliardarul a mai format un cuplu cu actrița Amber Heard (36 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!