Bradul de Crăciun a ajuns la Casa Albă. Melania şi Donald Trump au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

De Ioana Tătaru, pe
Casa Albă se pregăteşte de sărbătoare! Bradul de Crăciun, care va fi împodobit în curând, a fost primit de Prima Doamnă a SUA şi de soţul său, Donald Trump. Arborele este un brad cultivat în Carolina de Nord.

 

Melania şi Donald Trump se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă

Bradul de Craciun de la Casa Alba

Familia Trump a început pregătirile pentru Crăciunul de la Casa Albă, unde a ajuns deja bradul din Carolina de Nord, tras de o căruţă de cai, cum prevede tradiţia. Urmează să fie tăiat şi aranjat astfel încât să intre în Camera Albastră a Casei Albe, unde va fi decorat.

Bradul de Craciun din SUA

Melania Trump

 

Tradiţia bradului de Crăciun de la Casa Albă datează de mai bine de un secol. Ca orice altă sărbătoare din casa prezidenţială şi Crăciunul intră în atribuţiile Melaniei Trump. Tradiţia ca decorarea pomului de Crăciun să revină Primei Doamne a fost iniţiată în 1992, de către Lou Henry Hoover, de atunci bradul fiind organizat în Camera Albastră. În anul 1961, Jaqueline Kennedy a iniţiat o altă tradiţie – aceea a alegerii unei teme de decor, iar în acel an, bradul a fost decorat cu ornamente inspirate din piesa „Spărgătorul de nuci”. Recordul pentru cei mai mulţi brazi împodobiţi la Casa Albă a fost deţinut de administraţia Clinton, în 1997 cu 36 de brăduţi, care făceau parte din tematica „Atelierul lui Moş Crăciun”.

Citeşte şi: „Ce sumă a plătit Melania Trump pentru câteva ore de cazare la cel mai luxos hotel din Cairo”

„De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă”

Sursă foto: Twitter, Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!