Bia Khalifa a apărut complet goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Reacția actorului Cornel Palade după ce a văzut-o

Bia Khalifa a fost protagonista celor mai șocante momente din prima ediție a noului sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV. Prezentată drept cântăreață și adult content creator, Bia a apărut complet goală și și-a șocat colegii cu acest gest.

Bia se pregătea să meargă la duș și s-a dezbrăcat complet în văzul tuturor. Cornel Palade, coleg de tabără cu ea, a avut și o reacție memorabilă atunci când a văzut-o. „M-a luat ficatul”, a exclamat acesta, atunci când a trecut pe lângă ea, spre amuzamentul celorlalți concurenți.

Și-a stropit cu apă o colegă, în prima scenă a emisiunii

Acesta nu a fost singurul moment în care Bia Khalifa a atras atenția asupra ei în prima ediție a emisiunii. La chiar prima probă la care a fost supusă, Bia Khalifa a aruncat apa dintr-un pahar pe Rux, una dintre colegele sale concurente, fără nicio explicație. Ea a refuzat apoi să îi ceară scuze colegei sale, explicând că nu simte să facă asta și motivându-și gestul prin faptul că Rux nu a reacționat așa cum și-ar fi dorit, în timpul probei sale.

Primii lideri ai celor două echipe de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, am putut afla care sunt primii lideri ai celor două tabere: Anisia Gafton, pentru echipa din tabăra plăcerilor, și Mara Bănică, pentru cei aflați în această săptămână în tabăra belelor.

În schimb, cei din Tabăra belelelor au de înfruntat condiții vitrege, dușul se face cu apă rece, toaleta este o groapă în pământ și dorm pe scânduri sub cerul liber, fără produse de igienă.

Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!