Angelina Jolie și Brad Pitt, parteneri de afaceri, după divorț

De Roxana Neacșu pe

În ciuda divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, actorii încă păstrează o relație profesională, dezvoltând o afacere bazată pe producția uleiului de măsline.

Fostul cuplu hollywoodian care deține un castel de 60 milioane $ în Franța, tocmai a lansat o linie de producție a uleiului de măsline, provenit chiar din livezile franceze.

Potrivit partenerului lor, Angelina și Brad doresc să investească în noul bussines de dragul copiilor, cei mici fiind pe premiul loc când vine vorba de familie.

Charles Perrin mai susține că fostul cuplu a scos deja pe piață 10.000 de sticle de ulei de măsline ”Miraval” și sunt disponibile spre vânzare la prețul de 29 euro. Pe lângă ulei, actorii au lansat și producția de vin rose pe care scrie ‘îmbuteliat de Pitt, Jolie și Perrin’.

Nous vous présentons aujourd’hui, l’Huile d’Olive Miraval. Pleased to introduce you Miraval Olive Oil. #miraval #provence

O postare distribuită de Miraval Provence (@miravalprovence) pe

Citește și: Angelina Jolie este consolată de Brad Pitt în urma divorțului de Brad Pitt

Citește și: Brad Pitt ar fi înșelat-o pe Angelina cu Marion Cotillard. Cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți în filmul ”Allied”. FOTO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro