Andrei Hrebenciuc a lansat prima carte

De Diana Sorescu, pe

Andrei Hrebenciuc şi-a făcut debutul şi ca scriitor. Prima sa carte, intitulată „Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice”, a fost lansată vineri, la târgul Gaudeamus.
Fiul lui Victor Hrebenciuc, fost secretar general PSD, a făcut primul pas în tagma scriitorilor. Andrei şi-a lansat volumul de debut în care îşi exprimă viziunea despre starea economică precară pe care nu doar România, ci întreg mapamondul o traversează şi resimte.

Andrei speră ca „Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice” să prezinte interes publicului şi să se vândă cât mai bine, deoarece încasările vor intra în contul unor burse pentru studenţi.

Pentru a descrie cât mai precis situaţia economică actuală şi pentru a contura o carte cât mai complexă, care să îmbine informaţiile exacte cu latura psihologică a acestei probleme, Andrei Hrebenciuc s-a documentat temeinic: a citit peste 70 de volume de specialitate înainte să se apuce de scris.

Fostul iubit al Elenei Băsescu este în prezent preparator universitar şi doctorand în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, unde predă microeconomie, macroeconomie şi economie europeană.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro