Ana Baniciu, noi detalii despre nunta cu Edy Kovacs

De Unica.ro, pe

Ana Baniciu (28 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani), formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Perechea s-a logodit în septembrie 2021. Recent, la Antena Stars, solista a oferit noi detalii despre nunta ei și a lui Edy.

Ana Baniciu, noi detalii despre nunta cu Edy Kovacs

Cuplul are următoarea lună planificată până la ultimul detaliu. „Am cumpărat luminițe și tot felul de lucruri drăguțe de Crăciun. N-o să petrecem foarte mult timp acasă de Crăciunul acesta, dar vreau să se simtă, totuși, o atmosferă. (…) A venit Moș Nicolae, vine Moșul mereu, nu mai trebuie să vină. A venit și la iubitul meu, i-a pus în ghetuțe. Cred că e frumos să păstrăm tradiția asta. Ne bucurăm ca niște copii”, a declarat Ana Baniciu la Antena Stars.

Ana Baniciu nunta Edy KovacsIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Întrebată dacă îi va vizita pe părinții lui Edy de sărbători și dacă „mama soacră o va răsfăța”, solista a completat: „Ea mă răsfață mereu, draga de ea. O să mergem la Oradea, la părinții lui Edy, de Crăciun. După o să mergem la Budapesta, la Târgul de Crăciun de acolo, să mâncăm bine, să ne simțim bine. O să mergem și la mama, și la ai mei, cum se întâmplă de Crăciun, ești într-o vizită continuă la toate rudele”.

Vorbind despre silueta ei în preajma sărbătorilor, Ana a mai spus: „Eu mi-aș dori, și acum știu că multe femei mă vor urî, mi-aș dori să mai pun câteva kilograme. Sunt într-o perioadă în care sunt foarte slabă. Îmi place mâncarea foarte mult, nu mă abțin, doar că mănânc în cantități foarte mici. Toată lumea se enervează la restaurant lângă mine, pentru că nu termin porțiile, abia le gust. De îngrășat nu-mi fac griji deloc, sunt norocoasă. Avem grijă și la ce mâncăm. Încercăm să ne abținem de la lucruri nesănătoase”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Irina Deaconescu este însărcinată cu al doilea copil! „Bebe nr. 2”

Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

Despre nuntă, artista a mai dezvăluit: „Nuntă vom face când se va termina pandemia, cu siguranță. Avem planuri, în schimb, în carieră, atât eu, cât și el. Eu vreau ca în anul 2022 să cânt foarte mult, asta mi-am propus. Am făcut și piesele necesare. În ianuarie voi lansa prima piesă. Veți începe anul cu mine!”.

„Vrem să avem o nuntă frumoasă, cu toți apropiații și cu toți oamenii pe care îi cunoaștem și care ne-au fost alături în general. Iar asta n-ar fi posibil acum, în perioada asta. Vrem să avem o nuntă relaxată, fără teste COVID, fără Poliție, dacă se poate. Așadar, în momentul în care se va termina și această pandemie, sperăm cât mai repede, veți primi și invitații la nunta noastră”, mai spunea Ana Baniciu în noiembrie 2021, pentru Fanatik.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

„A apărut în viața mea pentru că și-a dorit el foarte mult. Nu-l cunoșteam”, a povestit Ana. Solista și logodnicul ei s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. „Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a mai declarat artista la Antena Stars.

„Am ieșit la o masă și am stat lângă el. (…) Eu mă întorsesem dintr-o vacanță în Turcia. În ziua în care m-am întors, s-a activat COVID-ul din mine, eu plecând cu test… El tocmai ce avusese și ieșise din carantină și am zis că nu am pe cine să sun apropiat să vină să mă ia să fac un test. (…) Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!”, a mai povestit.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!