Ana Baniciu, dezvăluire de senzaţie la Te cunosc de undeva!: „Mă mărit!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 februarie 2021, 11:13

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a făcut o dezvăluire de senzaţie la Te cunosc de undeva! „Mă mărit!”, a declarat artista în vârstă de 28 de ani. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, ce va fi difuzată sâmbăta această, de la 20:00, la Antena 1, a venit cu o declaraţie-şoc din partea uneia dintre concurente.

Ana Baniciu, dezvăluire de senzație în a doua ediție din sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva!”

După ce la finalul galei trecute, Ana şi Raluka au mărturisit faptul îşi doresc să reformeze cuplul care le-a consacrat, ediţia aceasta Ana s-a văzut nevoită să declare în platou: „Mă mărit!”, spre surprinderea tuturor colegilor.

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Totul se va întâmpla în timpul reprezentaţiei Mirelei Vaida, care în ediţia de sâmbăta aceasta se va transforma în Madonna şi va interpreta piesa Material Girl, iar la final va arunca buchetul de flori către colegii săi.

Ana va fi norocoasa care îl va prinde şi va declara amuzată în platou: „Gata, mă mărit!”. Mirela nu va rata nici ea ocazia să îi spună: „Vezi că am mână bună! Am măritat şi am însurat mulţi oameni la viaţa mea, ba unii dintre ei au şi câte 3 copii acum!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Tot sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări prima gală tematică din istoria acestui show, ajuns deja la sezonul cu numărul 16. Astfel, pentru cea de-a doua ediţie, Ruly le-a pregătit tuturor concurenţilor momente speciale aflate în strânsă legătură cu banii.

Citește și: Cine o ajută pe Ana Baniciu să rămână autentică

Cum se vor descurca aceştia, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20:00 pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, pe www.a1.ro, cu Dorian Popa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter