Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cucu: „Nu sunt trofeul nimănui”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 august 2022, 14:48

Elena Chiriac, fost concurentă de la Survivor România, a dezvăluit care a fost, de fapt, relația dintre ea și Cucu de la „Noaptea Târziu”. Ulterior, și cântărețul a spus adevărul despre ce s-a petrecut între ei.

Elena Chiriac și Cucu au făcut noi declarații despre relația dintre ei. Fosta concurentă de la Survior România a ținut să lămurească lucrurile, deranjată de faptul că în perioada în care ea se afla la filmări în Republica Dominicană, artistul a declarat că au format un cuplu.

Cântărețul a declarat că ei au fost împreună, dar că s-au despărțit din cauza distanței, el locuind în București, iar Elena în Londra.

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cucu: „Nu sunt trofeul nimănui”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis: Bă, decât așa, am mai rărit din discuții!.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! a declarat Cucu într-un interviu pentru Cancan, în urmă cu câteva luni.

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cucu: „Nu sunt trofeul nimănui”

Elena Chiriac a mărturisit pe contul ei de Instagram că relația cu artistul de la „Noaptea Târziu” este o invenție.

Poate nu ați înțeles atunci despre ce era vorba. Vă explic eu: în lipsa mea, eu fiind fără acces la tehnologie/informații, acest individ (Cucu, n.r.) a decis să spună public că între noi a existat o RELAȚIE INTIMĂ. Lucru pe care l-am „lămurit” când am ajuns acasă, cu toată diplomația. Am spus clar că între noi nu s-a întâmplat nimic NICIODATĂ. 

Din respect, am încercat măcar să comunic cu el, să clarificăm situația într-un mod cât mai plăcut pentru amândoi. Nu s-a putut. Am negat această relație pentru că nu a existat niciodată. Am fost strict prieteni/amici, până în punctul în care am văzut declarațiile lui (…) Am încercat să nu creez un caz, dar nu sunt trofeul nimănui, a transmis Elena Chiriac.

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cucu: „Nu sunt trofeul nimănui”

Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine, a mai spus ea pentru Fanatik.

Reacția lui Cucu la declarațiile Elenei Chiriac

Cucu, și el fost concurent la „Survivor România” 2021, a adus noi lămuriri în ceea ce privește relația lui cu Elena Chiriac, finalista sezonului din 2022, „Survivor”.


Ce vreau să spun, de fapt, este că între mine și Elena Chiriac nu a existat o relație amoroasă. A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat cumva la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun este că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac, se știe. 

Am dat eu niște declarații proaste la momentul respectiv pentru că mă gândeam că o susțin și că o ajut în cadrul emisiunii Survivor, așa că asta a fost. Între mine și Elena Chiriac nu a existat absolut nimic. Vă pup, a scris Cucu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!