Adela Popescu a câștigat premiul „Fashion Icon” la Gala Unica 2016

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 13:09
Pentru o seară, Palatul Bragadiru a devenit neîncăpător pentru câteva sute de invitați care au participat la prima ediție a Galei Unica. Un eveniment plin de strălucire, în cadrul căruia au fost premiate personalitățile anului 2016, apărute în paginile revistei.

Adela Popescu, Antonia, Ana Morodan, Cabral se află printre vedetele câștigătoare la Gala Unica 2016, ei întrunind cele mai multe voturi ale publicului care a votat pe unica.ro.

Citește șiCine sunt câștigătorii Galei Unica 2016 

Festivitatea de premiere a fost prezentată de Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, care, la începutul evenimentului, au invitat-o pe scenă pe Raluca Hagiu, redactor-șef Unica, pentru a le mulțumi atât invitaților pentru prezență, cât și publicului care a votat și echipei Unica.

Gașla Unica

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci

Gala Unica

Raluca Hagiu (redactor-șef Unica)

Prima vedetă care a urcat pe scenă pentru a primi trofeul la categoria „Fashion Icon” a fost Adela Popescu, pe care am avut ocazia să o vedem cu un nou look (îi stă foarte bine cu breton). Designerul Stephan Pelger i-a înmânat statueta în aplauzele invitaților, care au avut parte și de o altă surpriză – să o descopere pe Adela, alături de Radu Vâlcan și fiul lor, Alexandru, pe coperta revistei Unica de decembrie, abia apărută la chioșcurile de presă.

Gala Unica

Adela Popescu 

Cunoscută pentru stilul ei unic și extravagant, Ana Morodan a urcat de două ori pe scenă. O dată pentru pentru a înmâna trofeul la categoria „Designer la modă”, câștigat de Maria Lucia Hohan, iar a doua oară pentru a primi premiul la categoria „Blogger în trend”.

Ana Morodan, blogger

Ana Morodan

Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm) a primit trofeul pentru Femeia de carieră a anului 2016 de la Alina Savu, reprezentanta ECCO, iar pictorul Marcel Thiele a fost ales Artistul Anului, premiul fiindu-i înmânat de jurnalista home & deco Adela Pârvu.

Gala Unica

Alina Savu și Rucsandra Hurezeanu

Adela Parvu si Michael Thiele

Adela Pârvu si Marcel Thiele

Citește și – Vedetele autohtone au ales ținute colorate la Gala Unica 2016

Atmosfera relaxantă a serii a fost completată de artiștii invitați – Lucia și trupa We Singing Colors – și de sponsorii acestui eveniment, Microsoft, ECCO și Audi, care au oferit invitaților ocazia de a afla noutăți despre produse recent lansate.

Chris Simion

Chris Simion a scris o urare pentru revista Unica pe noul Lenovo Yoga Book

Gala Unica

ECCO, pantofii femeilor de succes

Mulțumim partenerilor care au contribuit la realizarea unei ediții perfecte Gala Unica: Palatul Bragadiru, Ana Event Stuff Martini, Evian, Halewood Wine, Urban Monkey, Azay, Atelierele Ilbah, Miruna Ardelean & Monica Sache, Ceramic Sparrow, B Model, YES Events, The Brothers M, Best Events & Maxmedia Production, DJ Mihai Leonte, Lucia & We Singing Colors, Photo Jet, Top Line.

Foto: The Bucharest’s, Adi Bulboacă, Armand Ionescu, Cristian Duminecioiu

Citește și – Ținutele vedetelor la Gala Unica 2016

Citește și – Vedete care au ales ținute all black la Gala Unica 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!