Actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 19 ianuarie 2015, 10:32

Actriţele de la Hollywood sunt celebre, de obicei, pentru siluetele perfecte, pentru buzele senzuale, pentru picioarele lungi şi feţele fără riduri. Unele dintre ele se mândresc cu forme mai pline, curburi mai accentuate şi, bineînţeles, sâni mari. Iată câteva actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?

Scarlett Johansson: mărime sutien 90F


Una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood din toate timpurile,Scarlett Johansson se mândreşte cu un bust impresionant. Deşi talentul ei actoricesc este incontestabil, faptul că este o blondă superbă cu sânii mari nu avea cum să treacă neobservat într-un loc ca Hollywood-ul.
Actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?
Unul dintre fanii înfocaţi ai actriţei şi a sânilor ei este regizorul Woody Allen, care este mai mereu surprins la lansările de filme (Match Point, Scoop, şi Vicky Cristina Barcelona) cu ochii în decolteul generos al lui Scarlett Johansson.

Sofia Vergara: mărime sutien 75D

Actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?
Bomba sexy din Columbia a devenit cunoscută în rolul Gloriei, din serialul Modern Family. În fond, cine nu s-ar îndrăgosti pe loc de o fată simpatică, care arată mai tânără decât vârsta ei şi care are sâni mari de tot?

Actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?

Christina Hendricks: mărime sutien 85G

Actriţe cu sâni mari. Care e cea mai sexy?
Cunoscută mai ales pentru rolul din serialul Mad Men, Christina Hendricks trece cu brio toate testele la capitolul sâni mari.
Indiferent de ce decolteu alege, roşcata atrage toate privirile şi stârneşte imaginaţia oricărui bărbat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!