Rețeta sucului care face un bărbat mai potent

De Diana Zagrean pe

 

Fistic

Fisticul este plin de proteine, cea mai importantă find arginina, care ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a menţinerii erecţiei, chiar şi la bărbaţii cu impotenţă.
Bărbaţii care au consumat fistic timp de trei săptămâni au raportat, potrivit unui studiu recent realizat în Marea Britanie, o îmbunătăţire a performanţelor sexuale, o dorinţă mai mare faţă de partenerele lor şi chiar o creştere a satisfacţiei sexuale în general.

Cum faci sucul natural pentru potenţă

Amestecă într-un blender o sfeclă mică curăţată de coajă, doi pumni de fire de iarbă de grâu şi germeni de grâu, boabele dintr-o rodie mică, 100 ml apă, o linguriţă de miere şi jumătate de portocală.
Strecoară sucul obţinut şi presară deasupra 2 linguriţe de fistic crud, pisat. Serveşte-i cu încredere în fiecare dimineaţă o ceaşcă din acest amestec, care trebuie consumat întotdeauna proaspăt (iarba de grâu şi nutrienţii din germenii de grâu se oxidează repede şi îşi pierd din proprietăţile benefice) şi după primele 24 de ore o să observaţi amândoi efcetele asupra potenţei şi calităţii vieţii sexuale.
Sursa foto femeie serveşte suc bărbat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2