Cum a slăbit Anthony Icuagu 12 kilograme fără dietă. Fostul concurent de la „Vocea României” a dezvăluit secretul

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2016, 17:27
Îți aduci aminte de carismaticul Anthony Icuagu, concurentul exotic de la „Vocea României din 2011? Născut din mamă olteancă și tată nigerian, Anthony a impresionat plăcut audiența nu doar cu talentul ci și cu aspectul său fizic plăcut. Acum, însă, artistul a slăbit 12 kilograme și arată mai bine ca oricând.

Citește și – Această femeie a slăbit 45 kilograme după ce a renunţat la un singur obicei. Cum arată acum

Generos, fostul concurent de la „Vocea României” a împărtășit cu prietenii săi virtuali de pe Facebook cum a reușit să dea jos 12 kilograme în doar șase luni.

„Anul trecut eram cu totul alt om: aveam vreo 12 kg în plus şi nu mă simţeam deloc bine cu ele. Mâncam pe fugă, când şi ce apucam, nu mai faceam mişcare, aşa că mă dădusem rău peste cap. Gândul că urma să schimb prefixul (făceam 80 de kilograme) mă speria rău, aşa că m-am decis să-mi schimb stilul de viaţă complet. Nu am ţinut dietă, chiar aş putea spune că am slăbit mâncând. Bag orice, în afară de sucuri, pâine, dulciuri şi junk food.

Nu am ”rupt sala în două” ci m-am dus des, am lucrat cu greutăţi mici si am băgat mult cardio. În 6 luni am slăbit 12kg, dar credeţi-mă, le simt din plin. Plus ca nu mai am tonusul muscular al unui mare jeleu. Unde mai pui că am energie şi chef de viaţă. Deci se poate!”, a scris Anthony Icuagu pe pagina sa personală de Facebook.

Citește și – O femeie a slăbit 60 de kilograme în 9 luni, după care a divorțat. Ce s-a întâmplat după aceea este incredibil

Foto – Facebook/ Anthony Icuagu Official

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!