Soțul s-a trezit cu amanta și copilul lor în fața ușii. Reacția soției a fost de milioane

De Amelia Matei, pe
Povestea unui cuplu din Statele Unite a impresionat o lume întreagă. Dorothy și Cecil, un cuplu căsătorit de câțiva ani, s-a trezit în fața casei cu o femeie ce ținea în brațe un bebeluș.

Soția a aflat cu stupoare atunci că partenerul de viață a avut o aventură și din urma acelei idile a rezultat o fetiță pe nume Sandi. Se întâmpla în 1947, al scurt timp după ce Dorothy și Cecil se căsătoriseră. Pe cealaltă femeie o chema Lilian Stewart, iar Dorothy, în loc să-i închidă ușa în nas, a invitat-o în casă, pentru a-i afla povestea. Astfel, Lilian i-a povestit soției cum l-a întâlnit pe soțul acesteia, pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, înainte ca ea să-l cunoască.

A fost o dragoste scurtă, dar pasională. Când bărbatul s-a întors acasă, s-a căsătorit cu Dorothy, fără ca femeia să-i știe trecutul. Câteva luni mai târziu însă, Lilian a apărut la ușa lor în brațe cu micuța Sandi, rodul iubirii dintre ea și Cecil. Atunci femeia le-a explicat că a rămas fără un acoperiș deasupra capului, că își caută serviciu și că nu are cine să aibă grijă de micuța ei. A rugat astfel familia tatălui copilului ei să o țină o vreme, până când se pune pe picioare.

Soția lui Cecil însă, în loc să o dea afară din casă, așa cum probabil ar fi procedat majoritatea femeilor, a acceptat pe loc să o țină pe micuța Sandi până când situația mamei ei se îmbunătățește. După o vreme, Lilian a venit să-și ia copilul acasă. O despărțire dureroasă pentru Dorothy și Cecil, fiindcă până atunci nu reușiseră să aibă copii și o crescuseră pe Sandi ca și cum ar fi fost fata lor.

sandi

La 70 de ani distanță însă, Sandi a decis să contacteze familia tatălui ei. Astfel, a aflat că mai avea trei surori cu care a ținut legătura și la un moment dat chiar s-au întâlnit.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!