9 Plante care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

De Mia, pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 16:59
Sex

Motivele pentru care nu prea mai aveţi parte de sex în ultima perioadă pot fi multe, dar şi soluţiile sunt la fel de numeroase. Dacă vrei să încerci să îţi readuci pofta de sex pe cale naturală, poţi încerca următoarele plante:

Fenicul

Planta seamănă un pic cu ţelina, însă gustul duce un pic înspre băutura grecească Ouzo. Egiptenii antici foloseau feniculul pentru a îmbunătăţi libidoul femeilor. Mai poate fi folosit pentru ajutarea digestiei şi a lactaţiei, datorită substanţelor pe care le conţine.

Cuişoare

Condimentul este uşor iute şi consumat în mod regulat poate creşte temperature corpului şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. În plus, oferă pielii un miros dulceag în timp şi, odată cu temperatura mai ridicată, vei simţi cum îţi creşte şi apetitul sexual. Cuişoarele sunt şi bune în curele antiparazitare.

Nucşoară

Un alt condiment dulceag, care a fost şi este folosit de indieni ca tratament pentru libidoul „leneş”. În Africa, nucşoara este supranumită şi „Viagra pentru femei”, datorită efectului său puternic afrodisiac.

Şofran

Şofranul este unul dintre cele mai scumpe condimente, dar ai noroc, nu ai nevoie de mult ca să îţi îmbunătăţească apetitul sexual. Medicii te sfătuiesc să nu cumperi suplimente alimentare care conţin şofran, pentru că ai putea face o supradoză, ci mai bine este să consumi firişorul galben aşa cum este în stare naturală. Şofranul are calităţi antioxidante şi are gust bun în combinaţie cu orezul brun.

Schinduf

Seminţele acestei plante se găsesc cel mai des în curry-ul indian, având o savoare interesantă, greu de transpus în cuvinte. Un studiu efectuat în urmă cu doi ani a arătat că bărbaţii sunt cei care beneficiază de efectele potente ale schindufului, ridicându-le poftele sexuale – şi moralul, totodată.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!