6 moduri în care ajungi la satisfacţia sexuală

De Mia pe
Sex

Nu toate femeile se pot lăuda că sunt satisfăcute sexuală. Iar de vină nu sunt partenerii sau lipsa lor, ci chiar ele însele. Vezi 6 moduri în care poţi ajunge la satisfacţie sexuală, cu sau fără iubit.

Masturbare

Auto-stimularea nu scade nivelul de atracţie faţă de partenerul tău şi nici nu te transformă într-o nimfomană, aşa cum ar presupune cei mai dezinformaţi oameni. Din contră, atunci când te masturbezi îţi cunoşti corpul mai mult şi îţi oferi plăcere, te relaxezi, te simţi bine. Este unul dintre „instrumentele” importante pentru a ajunge la satisfacţia sexuală. Şi nici nu trebuie s-o faci doar când eşti singură, ci în cuplu vă puteţi bucura de masturbarea reciprocă. Astfel vei învăţa cum să-ţi satisfaci partenerul mai bine şi el pe tine.

Cât de sexy te simţi

De multe ori femeile îşi pun singure piedici în faţa satisfacţiei sexuale. În loc să se concentreze asupra actului sexual, se gândesc cât de rău arată în pielea goală sau ce mai au de făcut la serviciu. O imagine de sine negativă scade apetitul sexual, iar ca să nu ajungi în această situaţie, o bună soluţie este să faci exerciţii fizice în mod regulat. Sunt benefice atât pentru sănătate, cât şi pentru imaginea de sine.

Mai multe poziţii de sex

Poziţia misionarului este cea mai des întâlnită poziţie de sex şi totuşi a devenit atât de plictisitoare încât multora le piere cheful doar când ajung acolo. Şi nu ajută nici pentru satisfacţia ta sexuală. Experienţele noi sunt benefice atât pentru legătura emoţională între cei doi membri ai cuplului, cât şi pentru cea fizică. Mici schimbări aduc mari avantaje şi nu uita că vă bucuraţi amândoi de ele!
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi