Ghidul sexului fără implicaţii

De Stela Moisescu, pe

Atunci când o relaţie de cuplu nu este pe lista ta de priorităţi, dar o partidă incendiară de sex da, o să fii tentată să încerci sexul fără obligaţii. Făcut cu un bărbat…
… de care eşti foarte atrasă, dar cu care nu te implici şi sentimental, totul pare a fi floare la ureche. Totuşi, în ciuda aparenţelor, sexul fără obligaţii îţi poate da bătăi de cap, dacă nu ştii ce măsuri fizice şi emoţionale e cazul să îţi iei.

Dacă ai primit deja o propunere indecentă, iată tot ce trebuie să ştii pentru a te bucura de sexul fără implicaţii.

În primul rând trebuie să vezi dacă eşti pregătită emoţional pentru o experienţă sexuală cu un bărbat de care eşti fizic foarte atrasă. Uneori, acest magnetism care te face să te pierzi în braţele lui, te poate face şi să crezi că eşti îndrăgostită de bărbatul respectiv. Este important să delimitezi atracţia fizică de sentimente, pentru a face sex fără obligaţii.

Spune-ţi în gând că el te vrea doar pentru sex şi vezi cum te simţi. Dacă te încântă ideea, iar sentimentul e reciproc, eşti aproape gata.

Nu îţi mai rămâne decât să te întrebi care sunt motivele penntru care vrei să faci sex fără să te şi implici sentimental. Bărbatul te atrage, îţi este dor de plăcerea fizică, simţi că sexul fără obligaţii este o experienţă palpitantă, pe care nu vrei să o ratezi? Acestea sunt motive întemeiate. Faptul că speri că îl vei atrage într-o relaţie serioasă cu ajutorul sexului, nu!

Consideri că eşti pregătită de sexul fără obligaţii? Iată cum porneşti la drum. Află aici cum să îi propui unui bărbat să facă sex fără implicaţii.

Mai departe, asigură-te că nu pleci la drum cu aşteptări deosebit de mari. Doar pentru că este vorba de o aventură sexuală, nu înseamnă automat că partida de sex va fi incendiară. În general, este mai bine să te laşi surprinsă plăcut pe parcurs.

Nu te vei bucura de experienţă, dacă nu renunţi la prejudecăţi. Atâta timp cât te temi că alţii, sau mai rău, chiar tu te cataloghezi o femeie „uşoară”, nu are sens să mergi până la capăt. Sexul fără obligaţii presupune să separi sexul de iubire şi să pui pe prim plan instinctele tale sexuale. Atât. Este important să nu vezi acest lucru ca fiind imoral, ci… natural.

Cât despre experienţa în sine, iată tot ce trebui să ştii pentru ca sexul fără implicaţii să te satisfacă pe deplin.

Bărbatul respectiv nu te cunoaşte prea bine aşa că trebuie să îi spui fără jenă ce îţi place şi ce nu în pat. Decât să treceţi doar prin momente stângace şi stânjenitoare, mai bine vă oferiţi unul altuia indicaţii preţioase.

În ciuda clişeului, nu consuma alcool, decât cu moderaţie. Fiind cât mai lucidă, vrei trăi mai intens senzaţiile din timpul sexului, plus că nu rişti ca a doua zi să te trezeşti regretând toată experienţa.

Nu lăsa prezervativele în responsabilitatea lui. Chiar dacă, tehnic vorbind, nu tu le foloseşti, e vital să ai câteva în geantă.

Trecând la partea distractivă, asigură-te că nu uiţi de plăcerea ta, pentru a-i face lui o impresie bună. Sigur, este dificil să împarţi plăcerea în mod egal, dar nu strică să fii puţin egoistă, mai ales că scopul este să vă simţiţi bine pe moment. Totodată, nu e cazul să fii tradiţională şi să faci doar lucruri familiare. Lasă inhibiţiile deoparte şi dă viaţă fanteziilor tale, căci toată experienţa presupune ascultarea instinctelor, fără urmă de raţiune.  

Dacă nu transformaţi sexul într-o activitate mută sau mecanică, iar atracţia dintre voi e maximă, şansele să plecaţi amândoi satisfăcuţi sunt de partea voastră!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!