Feng Shui pentru un dormitor sexy

De Stela Moisescu, pe

Pofta de sex este influenţată, printre altele, şi de locul în care se desfăşoară acţiunea. Află ce trebuie să faci pentru a-ţi transforma dormitorul într-un cuibuşor de nebunii.
Dormitorul ar trebui să aibă două întrebuinţări: sex şi somn. Aşa că orice obiecte care nu au legătură cu cele două activităţi vă distrag şi afectează starea voastră psihică.

Ce trebuie mutat din dormitorul vostru

Probabil că în dormitorul tău se găseşte un birou, pe care este aşezat un calculator şi eventuale facturi şi chitanţe. Dacă mai adaugi în tablou şi televizorul sau bicicleta magnetică, obţii orice, mai puţin intimitate şi poftă de sex.

Dezordinea, aglomeraţia şi obiectele ce vă amintesc de anumite responsabilităţi nu-şi au locul în cuibuşorul vostru care trebuie să exprime relaxare şi senzualitate.

De asemenea, vă inhibă simţurile şi pozele cu părinţii şi copiii voştri, precum şi obiectele care vă pot reaminti de un ex, cum ar fi tabloul primit cadou de la mama lui.

Potrivit recomandărilor Feng-Shui, este de preferat să eviţi şi plantele amplasate în dormitor. Poţi opta pentru ele atunci când suprafaţa camerei este întinsă, iar plantele sunt poziţionate cât mai departe de pat.

Ce e recomandat să rămână în dormitorul vostru

Păstraţi cât mai puţine obiecte mari de mobilier la voi în dormitor. Patul ar trebui să vă capteze atenţia prin mărime, poziţionare, dar şi prin felul în care îl decoraţi.

Potrivit tehnicilor Feng Shui poziţionarea patului influenţează energia voastră sexuală. De aceea patul trebuie să aibă spaţiu suficient în lateral, nu să fie pus în colţul camerei.

Totodată, e indicat ca patul să nu fie poziţionat în aceeaşi linie cu uşa. În plus, poţi pune în stânga şi dreapta patului două noptiere.

Ce trebuie adus în dormitorul vostru

Aşternuturile sunt cele care trebuie să vă invite la sex. Culoarea roşie, ai ghicit, încântă ochiul dornic de un strop de pasiune. Alege tonurile calde, în locul celor reci. Alege aşternuturi din fibră naturală, nu sintetică.

În restul camerei culorile Feng Shui care îţi incită simţurile sunt cele în ton cu pielea. Astfel, poţi alege culoarea pereţilor şi cea a mobilierului în nuanţe diferite de crem.

Optează pentru  forme rotunde în ceea ce priveşte obiectele de artă.

Şi luminozitatea din dormitor influenţează instinctele sexuale. Lumina lumânărilor şi lumina naturală sunt cele care vă trimit cel mai des cu gândul la sex.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!