Cum obţii satisfacţie sexuală fără să faci sex

De Stela Moisescu pe

Într-o relaţie de lungă durată cu greu mai simţi acel gol în stomac atunci când iubitul te atinge sau îţi oferă un sărut pasional. Deşi dragostea profundă ia locul…
… fluturaşilor din stomac, trebuie să recunoşti că amintirea lor îţi provoacă nostalgie. Dacă vrei să retrăieşti acele palpitaţii de la începutul relaţiei, specialiştii îţi propun o perioadă fără sex, dar cu mult preludiu şi fizic şi mental!

Iată cum poţi obţine fiori şi satisfacţie sexuală fără să faci sex!

Nu vă mai ignoraţi în public

Dacă în public vă purtaţi ca doi amici, şi acasă tindeţi să păstraţi o anumită distanţă. Mai ţii minte cum la început orice apropiere de-a lui te determina să te apropii şi tu, iar orice distanţare te făcea să te distanţezi şi tu imediat? La acea vreme dansaţi dansul dragostei, dar acum aţi ieşit din acest du-te vino şi stagnaţi. Pentru a reînvia acel sentiment, intră în rolul de altădată şi vezi cum reacţionează. Răsfaţă-l cu gesturi de afecţiune şi răspunde-i cu una caldă sau una rece în funcţie de reacţia lui. Astfel, deveniţi amândoi mai alerţi şi mai îndrăgostiţi unul de celălalt.

Vizionaţi un film erotic împreună

Dacă v-aţi propus să nu faceţi sex o perioadă, sigur vă veţi încinge vizionând scene fierbinţi de sex, dar pe care nu le puteţi reproduce. Astfel, sexul devine ca pasărea de pe gard, aşa că veţi aprecia mai mult clipele de intimitate în cuplu şi nu veţi mai trăi senzaţia plictisitoare că primiţi totul pe tavă.  

Priviţi-vă în timp ce vă masturbaţi

O altă manieră prin care creşte tensiunea sexuală dintre voi ţine de stimularea vizuală… şi manuală. Organizaţi o sesiune de preludiul în care nu aveţi voie să vă atingeţi reciproc, dar vă puteţi atinge singuri. Stabiliţi un contact vizual în timp ce vă masturbaţi, iar emoţia momentului va fi foarte intensă.

Vorbiţi despre sex în timp ce staţi întinşi în pat

Dacă vrei să simţi acel instinct puternic că vrei să faci sex cu el atunci când vă cuibăriţi în pat apelează la… cuvinte. Discuţiile despre sex la orizontală au un efect magic asupra libidoului vostru.

Atingeri şi săruturi interzise

Într-o sesiune de preludiu mai specială aveţi voie să vă atingeţi şi să vă sărutaţi, dar fără să includeţi cele mai intime zone erogene în tratament. Un astfel de joc vă tachinează şi vă trezeşte apetitul sexual. Brusc, vei simţi din nou acea avalanşă de senzaţii de la început.

Atunci când sexul este fructul interzis, dorinţa este la cote maxime, chiar dacă vorbim de o relaţie de lungă durată. Aşa că mergi la sigur cu orice tactică prin care îi dai de înţeles iubitului că sexul cu tine este încă o necunoscută sau o variabilă, şi nu o constantă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro