Cum face sex în funcţie de culoarea lui preferată

De Stela Moisescu, pe

Atunci când afirmăm că avem o culoare preferată, indirect comunicăm câteva lucruri legate de personalitatea noastră. Psihologii care studiază legătura dintre…
… culori şi personalitate merg însă atât de departe încât susţin că poţi afla stilul în care face sex un bărbat, doar ştiindu-i culoarea preferată, potrivit intimatemedicine.com.

Află ce comportament are în timpul sexului, în funcţie de culoarea lui preferată!

Roşu: se aprinde foarte repede şi nu are deloc inhibiţii legate de sex. Este destul de agresiv în pat şi poate avea multe preferinţe şi, implicit, pretenţii.

Galben: este un tip care se adaptează uşor oricărui context şi îi place ca amândoi să fiţi la fel de satisfăcuţi în pat. Poate avea o atitudine mai docilă, aşa că îl poţi domina cu uşurinţă.

Negru: s-a demonstrat că negrul este ce mai populară culoare printre agresorii sexuali. Într-un fel negrul este conectat cu perversitatea şi cu jocurile de dominare şi supunere în pat.

Verde: are intenţii curate când aduce o femeie în patul lui. Este un tip sincer şi fidel, dar care dă în acelaşi timp senzaţia că nu este foarte experimentat în pat. Ar putea fi un pic mai pasional.

Portocaliu: adoră preludiul şi are o mulţime de fantezii. Îi plac gesturile mai agresive, cum ar fi să te tragă de păr sau să te zgârie. Unii iubitori de portocaliu ating cu dificultate orgasmul.

Maro: este un tip tandru în aşternut care pune mult accent pe sex într-o relaţie. Se relaxează şi intră repede într-o stare erotică. Are nevoie de o parteneră care să îşi folosească imaginaţia din plin în timpul sexului.

Gri: iubitorii culorii gri nu ştiu întotdeauna care le sunt preferinţele sexuale. Tocmai de aceea, le ia destul de mult timp să se excite. În general, privesc sexul ca pe o utilitate, ori pentru a scăpa de tensiune, ori pentru procreere.

Albastru: acest bărbat este pasional în pat, dar fără să fie agresiv. Ştie cum să alterneze gesturile gentile cu cele provocatoare. Adoră să îşi vadă partenera satisfăcută, aşa că pune plăcerea lui pe locul doi.

Alb: dacă adoră culoarea albă, înseamnă că îi place mai mult să facă dragoste, decât sex. Preferă atingerile şi săruturile în locul jocurilor erotice. S-ar putea să aibă unele temeri legate de sex şi să nu comunice foarte deschis.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!