Ce spune despre el poziţia de sex preferată

De Stela Moisescu, pe

Spune-mi ce îţi place în pat, ca să îţi spun cine eşti. Aşa ar merge adaptat vechiul proverb dacă luăm în considerare că poziţia lui preferată de sex spune multe despre el.
Dacă nu vrei să petreci timp preţios pentru a ajunge să îl cunoşti cu bune şi rele, o poţi face doar ştiindu-i poziţia de sex preferată. Alegerea unei anumite poziţii de sex îi evidenţiază câteva trăsături de caracter pe care el poate nu ţi le va dezvălui chiar de la început.

Dacă ai văzut deja care este topul poziţiilor de sex preferate de bărbaţi, acum a sosit vremea să afli ce spun preferinţele lor despre ei.

Poziţia doggie style: preferata bărbatului macho

Aceasta este poziţia de sex cea mai populară în rândul bărbaţilor. 30% dintre ei spun preferă să facă sex în această poziţie.

Iată care sunt indiciile pe care ţi le oferă poziţia: doggie style este o poziţie în care bărbatul are ocazia să îşi conducă partenera, fără ca ea să poată vocifera. Din această poziţie atingerile sunt limitate, iar contactul vizual este nul. El se poate manifesta cum vrea şi te poate măsura din priviri fără ca tu să îl vezi.

Dacă ţi-a mărturisit că aceasta este poziţia lui de sex preferată, înseamnă că este un bărbat căruia îi place să ia atitudine şi în afara patului, doar că uneori poate monopoliza situaţia. Ai grijă, căci preferă relaţiile pasagere, în care se poate distra fără angajamente. Poate că încă nu a întâlnit femeia care să îi pună capac.

Poziţia misionarului: preferata bărbatului echilibrat

Cea mai populară poziţie de sex a tutoror timpurilor este încă pe gustul a 11% dintre bărbaţi.

Iată care sunt indiciile pe care ţi le oferă poziţia: îi place în ciuda faptului că mulţi o văd plictisitoare. El o apreciază pentru că e clasică. Poziţia îi permite să stea deasupra ta şi să controleze el acţiunea, dar în timp ce se uită în ochii tăi şi te poate săruta şi atinge în voie.

Dacă ţi-a mărturisit că aceasta este poziţia lui de sex preferată, înseamnă că este un tip echilibrat, care apreciază lucrurile simple, dar de efect. Este capabil să se implice într-o relaţie şi să îţi arate ce simte pentru tine. Ai grijă doar să nu se instaleze rutina.

Poziţia linguriţă: preferata bărbatului protector

Poziţia linguriţă este mai populară în rândul femeilor, decât în rândul bărbaţilor, dar sexul opus începe să-i prindă gustul.

Iată care sunt indiciile pe care ţi le oferă poziţia: este o poziţie în care el are ocazia să te protejeze, pentru că te ţine în braţe şi îţi permite să stai în cea mai intimă poziţie, aceea fetală. Din acestă poziţie te cuprinde într-o îmbrăţişare, iar trupurile voastre se completează. Îţi poate sopţi vorbe fierbinţi la ureche în timp ce te mângâie nestingherit.

Dacă ţi-a mărturisit că aceasta este poziţia lui de sex preferată, înseamnă că este un bărbat sensibil, care îşi doreşte să te protejeze, dar care se teme în acelaşi timp să nu fie el cel rănit în relaţia cu tine. Aşa că preferă să te cucerească într-o manieră mai subtilă. Ai grijă, căci s-ar putea să se retragă în propria carapace, dacă te suspectează de ceva negativ.

Poziţia femeia deasupra: preferata bărbatului modern

Un sfert dintre bărbaţi pun această poziţie în topul preferinţelor, dar şi nouă ne place la fel de mult.

Iată care sunt indiciile pe care ţi le oferă poziţia: te lasă pe tine să dirijezi toată acţiunea din această poziţie şi nu îl incomodează să fie el cel dominat, ba chiar îi place să te vadă că iei atitudine. Se poate uita în ochii tăi în timp ce te mângâie sau te susţine cu braţele în timpul mişcării.

Dacă ţi-a mărturisit că aceasta este poziţia lui de sex preferată, înseamnă că este un bărbat căruia nu îi este teamă să te lase pe tine să iei atitudine. El te va susţine din umbră. Ai grijă totuşi să nu ajungi să îţi iei tu mai multe responsabilităţi decât el în cadrul relaţiei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!