Cadouri erotice pentru iubitul tău de Valentine’s Day

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:39

Sex shop-urile se întrec cu oferte tentate pentru doamnele şi domnişoarele care vor să-şi surprindă iubitul de Valentine’s Day cu un cadou erotic. Gama de cadouri este…
… foarte largă: de la jucării sexuale sau lenjerii sexy, până la cadouri haioase.

Jucării sexuale şi stimulente destinate plăcerii în cuplu

De Valentine’s Day vă puteţi condimenta viaţa sexuală cu jucării sexuale de ultimă generaţie, cum ar fi cele propuse de sex shop-ul online loveisland.ro.

S-a inventat vibratorul care stimulează clitorisul şi punctul G în timpul actului sexual! „Jucăria erotică a anului” merită încercată în cuplu, căci vă provoacă amândurora senzaţii intense.

Are puterea unui vibrator mare, dar este suficient de mic pentru anatomia vaginului tău, astfel că iubitul te poate penetra cu uşurinţă. Tu vei fi stimulată vaginal, clitoridian şi în punctul G! Datorită contactului direct, jucăria îi va oferi şi iubitului tău clipe de plăcere. Poţi achiziţiona vibratorul „We vibe” la preţul de 369 ron.

Îi poţi oferi iubitului tău un inel vibrator care intensifică plăcerea sexuală în cuplu. Se potriveşte tuturor mărimilor de penis şi vibrează timp de patru ore fără oprire. În plus, vine într-o cutie elegantă de cadou la preţul de 189 ron.

Stimulente sexuale specifice preludiului sunt cadouri ideale pentru iubitul tău, mai ales că tu vei profita la fel de mult de pe urma lor.

În lanţul de magazine Erotica găseşti în varianta doi în unu ulei de masaj şi lubrifiant. Produsul este  ambalat în pachet aniversar special pentru Valentine’s Day, la preţul de 59.90 ron. Marele avantaj al cadoului este că poate fi folosit de ambii parteneri, iar lubrifiantul este compatibil cu prezervativul şi nu conţine agenţi de parfumare sau conservanţi.

Poţi transforma preludiul cu iubitul într-un deliciu achiziţionând un ulei de masaj comestibil, pe bază de apă, cu aromă de ciocolată şi mentă. Vă puteţi masa reciproc, iar uleiul vă va stimula receptivitatea pentru atingeri şi contact corporal. Îl găseşti la preţul de 69.90 ron.

Tot la Erotica poţi achiziţiona stimulente pentru actul sexual, cum ar fi o pereche de cătuşe cu blăniţă roşie detaşabilă, la preţul de 99.90 ron.

Lenjerii sexy şi parfumuri cu feromoni

Magazinul online erotic24.ro are o gamă largă de lenjerie şi costume sexy, precum şi parfumuri cu feromoni, deoarece acestea sunt produsele preferate de femei atunci când vor să-şi surprindă plăcut iubiţii.

Obiectele de lenjerie sexy pe care le poţi achiziţiona de la erotic24.ro sunt corset, portjartier, mănuşi, măşti, ciorapi, încălţăminte sexy şi diverse accesorii. Le poţi combina, creând o ţinută deosebit de provocatoare cu care să-ţi impresionezi iubitul de Valentine’s Day.

Merită să treci pragul unui sex-shop, căci lenjeria provocatoare are un plus de fantezie faţă de magazinele obişnuite.

Lenjeria de tip body este foarte senzuală, semănând cu un costum de baie întreg, dar cu design erotic. La erotic24.ro găseşti multe variante din material tip dantelă şi design special, iar preţurile variază între 25 şi 229 ron.

Costumele sexy se găsesc la preţuri deosebit de avantajoase. Poţi achiziţiona un costum de menajeră sexy la preţul de 38 ron, iar unul de diavoliţă la 75 ron. Desigur, poţi alege mai multe variante sexy: iepuraş, îngeraş, asistentă, chelnăriţă sau poliţistă. Preţurile costumelor sexy variază între 38 şi 329 ron.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!