Celebrităţi la gala expoziţiei Alexander McQueen

De Andreea Catrina, pe
La cinci ani de la moartea celebrului designer Alexander McQueen, nume importante din industria de modă şi film, dar nu numai, s-au reunit pentru a-l comemora pe artist. Totul s-a desfăşurat în cadrul unei gale ce anunţa expoziţia intitulată “Frumuseţea Sălbatică”, care a cuprins peste 200 dintre cele mai cunoscute creaţii semnate McQueen.

Printre celebrităţile prezente la eveniment s-au numărat Salma Hayek, Annabelle Neilson, una dintre cele mai cunoscute socialites din Anglia, dar şi logodnica lui Robert Pattinson, cântăreaţa FKA twigs. Aceasta din urmă a atras toate privirile invitaţilor cu o rochie multicoloră, din colecţia de primăvară-vară 2008, a lui Alexander McQueen, dar şi cu coafura ei semnătură, în stil chola.

celebritati

Având în vedere piesele prezentate în cadrul expoziţiei, vedetele au purtat ţinute uşor neobişnuite, sau cel puţin cu un plus de personalitate faţă de alte evenimente. Dacă Victoria Beckham a ales, de exemplu, o rochie neagră cu decupaje, sora celebrei Cara Delevingne, Poppy, a purtat o rochie de-a dreptul transparentă, aproape similară cu cea a lui Kate Moss. Nici Naomi Campbell nu a trecut neobservată, într-o rochie cu pene, de asemenea creaţie McQueen, din colecţia de primăvară-vară 2007. De fapt, în onoarea designerului, majoritatea invitatelor au purtat ţinute din colecţiile sale din trecut.

Celebrităţi la gala expoziţiei Alexander McQueen

Cât depre piesele semnate Alexander McQueen şi expuse cu ocazia acestui eveniment, majoritatea au fost piese-cheie din cariera designerului. Vezi câteva dintre ele, în galeria foto de mai jos!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!