Coafuri sexy pentru părul scurt

De Andreea Catrina, pe
Majoritatea femeilor preferă tunsorile scurte tocmai pentru că sunt uşor de întreţinut. Cu toate acestea, când vine vorba de coafuri pentru părul scurt, opinia generală este una singură – coafurile pentru păr scurt sunt puţine şi plictisitoare.

Totuşi, ca de fiecare dată, vedetele de la Hollywood ţin să ne dovedească altceva şi sunt adevărate surse se inspiraţie în acest sens. Iată, aşadar, o serie de coafuri sexy pentru părul scurt, inspirate de celebrităţi…

Rita Ora


Cu o tunsoare foarte scurtă, băieţească, cântăreaţa arată parcă mai sexy ca oricând. Practic, pentru a obţine şi tu un astfel de look “curat” nu ai nevoie decât de un produs bun de styling.

rita ora

Karine Vanasse

Actriţa din “X-Men: Viitorul este trecut”, a optat pentru un bob foarte scurt, texturat, iar coafura rezultată este una extrem de feminină şi foarte şic.

Karine Vanasse

Kristen Wiig

Pentru că anul acesta se poartă bretonul lung, poţi alege cu încredere o astfel de coafură, chiar dacă ai părul scurt. O tunsoare asimetrică, un produs de styling pentru vârfuri şi puţin fixativ pentru volum sunt toate ingredientele de care ai nevoie pentru a obţine un astfel de look.

Kristen Wiig

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!