5 pași pentru a obține bucle perfecte de sezon

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Buclele lejere sunt încă un trend puternic și în acest sezon. Indiferent de lungimea de păr pe care o ai, iată 5 pași de care să ții cont pentru a obține bucle perfecte de sezon.

Citește și: Cum îngrijești corect părul pentru a nu se rupe.

  1. Părul are nevoie de pregătire. Pentru a-ți crea buclele dorite, părul trebuie să fie proaspăt spălat și foarte bine uscat.
  2. Totodată, este esențial să aplici mai întâi un produs de bază, un primer, sfătuiește Arabella Zadic, stilist Wella Professionals. Primerul pentru păr are rolul să susțină și să pregatească părul pentru coafare și să asigure o bază uniformă de realizare a stylingului.
  3. Cum alegi produsul de styling? Optează pentru un produs special creat care să protejeze părul împotriva căldurii emanate de foehn, placă sau ondulator.
  4. Dacă vrei ca părul să rămână hidratat și să aibă luciu, atunci poți să folosești un produs leave in de hidratare, care să mențină hidratarea părului, care descurcă foarte bine și oferă luciu.
  5. Pasul final? Pulverizază fixativ pe lungimi și vârfuri, de la o distanță de 10-15 cm și usucă părul cu o perie rotativă. O altă variant ar fi să înfășori părul pe bigudiuri sau folosește ondulatorul conic.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!