Cum și-a sărbătorit Horia Brenciu ziua de naștere | VIDEO interviu

De Raluca Hagiu, pe Ultimul update Sâmbătă, 29 august 2020, 12:26

CONȚINUT VIDEO UNICA

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a sărbătorit joi, 27 august, 48 de ani. Juratul emisiunii Masked Singer România, unde îl veți vedea alături de INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc din 11 septembrie, a venit de la mare special pentru lansarea grilei de toamnă a PROTV.

Horia Brenciu a stat de vorbă la un pahar de șampanie cu redactorul-șef Unica, Raluca Hagiu, care i-a cântat, l-a pus să sufle în lumânare, i-a urat „La mulți ani fericiți!” și la cât mai multe victorii la tenis. Deși, se pare că Horia Brenciu nu are nevoie de această urare cu atâtea meciuri memorabile câștigate…

Cum și-a sărbătorit Horia Brenciu ziua de naștere | VIDEO interviu

„Tenisul este un sport extraordinar. Trebuie să aduc mulțumiri unei persoane fără de care nu m-aș fi apucat în urmă cu doi ani de tenis. Se numește Ana Bogdan, este o sportivă profesionistă și ea mi-a zis într-o seară, țin minte și acum, „Ia puțin racheta asta”. Mi-a dat o rachetă de-a ei, am început să joc tenis încet-încet și acum mă mândresc cu o rapiditate pe teren…”

Pe cine ai bătut ultima dată la tenis?

Am bătut un tânăr de 21 de ani, chiar ieri s-a întâmplat asta…

De fapt, sinceră să fiu, sunt mai curioasă să aflu cine te-a bătut la tenis…

Îți spun sincer că m-a bătut Cornel de la Vunk… cam atât. În rest, pe Bobonete l-am rezolvat, pe Bartoș l-am împachetat… Ei nu recunosc. Dacă îl întrebi acum pe Bobonete: „E adevărat că Horia te-a bătut la tenis?”, „Nu e adevărat”, el n-o să recunoască niciodată treaba asta.

Vreau să spun că m-ai atins la punctul sensibil, chiar mâine mâ voi întoarce pe teren, astăzi voi bea șampanie, iar mâine pe terenul de tenis voi bea din nou din laurii victoriei.

Cum ți-ai început ziua… de naștere?

Lui Toma tocmai i-a căzut un dinte din față și mi-a spus un la mulți ani mai mult șuierat. Eu nu-mi aduc aminte când mi-a căzut dintele, pentru că tata nu mi-a făcut poze când aveam 6 ani, dar mă bucur să prind acum toate instantaneele acestea cu copiii mei. Eu personal nu am prea multe amintiri pozate din copilărie, dar acum îmi iau revanșa cu copiii mei.

Toți mi-au spus la mulți ani, soția mea mi-a făcut micul dejun, mi-a făcut cafeaua, mi-a spus „Iubitule, hai la masă”, am fost cocoloșit de dimineață. Aș vrea să fie ziua mea în fiecare zi, de fapt chiar e ziua mea în fiecare zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!