Exclusiv. Am aflat cine va fi în juriul “Uite cine dansează!”

Un nou show readuce în prim plan magia dansului în această primăvară. “Uite cine dansează” va începe în curând la Pro TV, iar noi am aflat cine va fi la masa juriului.

Cei patru juraţi,  cu o experiență cumulată de peste 100 de ani în televiziune și studiul dansului, sunt pregătiți să dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul său atât de distinct!

E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită.” , a spus Andreea Marin.

andreea-marin

Mă bucur enorm să revin în televiziune și că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans.” a declarat şi Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciați dansatori profesioniști din România.

mihai-petre

Dansul este o artă, o meserie și un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât si cele ale spațiului în care se dansează sunt aceleași pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestația participanțior așa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip”, spune al treilea jurat, Gigi Căciuleanu. El este unul dintre cei mai apreciați coregrafi din întreaga lume, cu o experiență de zeci de ani în care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. Uite cine dansează! este primul proiect de televiziune pe care îl acceptă Gigi în România.

gigi-caciuleanu

Mă aștept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o să fiu flămând!”, a spus si Florin Călinescu, cel de-al patrulea jurat.

florin-calinescu

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu vor juriza show-ul prezentat de Cabral şi Mihaela Rădulescu.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: