Elizabeth Hurley

Actriţa britanică s-a născut pe 10 iunie 1965, în Hampshire, Anglia. Îniţial şi-a dorit să devină dansatoare şi a urmat cursurile unei şcoli de balet. Apoi a câştigat o bursă la London Studio Center…
după care a fost angajată la un teatru şi şi-a făcut debutul în filme şi seriale de televiziune. A fost iubita lui Hugh Grant timp de 13 ani, între 1987 şi 2000, alături de care şi-a făcut intrarea la Hollywood, cucerind şi America.

În 2002 a născut un băiat pentru care a avut nu mai puţin de 7 naşi, printre care Elton John, Hugh Grant sau Heath Ledger. Tatăl băiatului este un producător care iniţial a negat paternitatea copilului, noroc cu testele genetice! Oricum, Liz a ales sa îl crească singură, iar apoi alături de indianul multimilionar Arun Nayar cu care s-a căsătorit în 2007.

Simţul umorului specific Gemenilor transpare cu uşurinţă la Liz care spunea: “Îmi place să mănânc mâncare delicioasă şi să râd mult. M-aş putea descurca cu aproape orice lucru din viaţă, atâta timp cât cineva mă face să râd.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: