Elizabeth Hurley

Actriţa britanică s-a născut pe 10 iunie 1965, în Hampshire, Anglia. Îniţial şi-a dorit să devină dansatoare şi a urmat cursurile unei şcoli de balet. Apoi a câştigat o bursă la London Studio Center…
după care a fost angajată la un teatru şi şi-a făcut debutul în filme şi seriale de televiziune. A fost iubita lui Hugh Grant timp de 13 ani, între 1987 şi 2000, alături de care şi-a făcut intrarea la Hollywood, cucerind şi America.

În 2002 a născut un băiat pentru care a avut nu mai puţin de 7 naşi, printre care Elton John, Hugh Grant sau Heath Ledger. Tatăl băiatului este un producător care iniţial a negat paternitatea copilului, noroc cu testele genetice! Oricum, Liz a ales sa îl crească singură, iar apoi alături de indianul multimilionar Arun Nayar cu care s-a căsătorit în 2007.

Simţul umorului specific Gemenilor transpare cu uşurinţă la Liz care spunea: “Îmi place să mănânc mâncare delicioasă şi să râd mult. M-aş putea descurca cu aproape orice lucru din viaţă, atâta timp cât cineva mă face să râd.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: