Stilul şi moda

De Raluca Hagiu pe

Mă distrează teribil una dintre replicile lui Carrie Bradshaw din „Totul despre sex”: „Îmi place să ştiu că banii mei sunt acolo unde-i pot vedea… atârnaţi pe un umeraş în dulap.” Dacă s-ar face un top al celor mai bogate femei din România…
un top al celor mai bogate femei din România pornind de la umeraşele pe care le avem în dulap, s-ar da o luptă foarte strânsă în rândul celor care se dau în vânt după cumpărături. Deşi,  probabil, pentru niciuna dintre noi nu trece zi fără să ne plângem: „Nu ştiu cu ce să mă îmbrac! „.

Momentul în care apar tendinţele de primăvară – vară este de o importanţă capitală. Mai ales când ne uităm în extrasul de cont: „Şi doar nu mi-am cumpărat mare lucru! Ce se poartă, cum şi unde găseşti noutăţile sezonului? Designerii lansează noi reguli de joc pe care ţi le prezentăm în paginile de tendinţe.

Un joc din care vei avea de câştigat dacă reuşeşti să găseşti echilibrul dintre viziunea lor estetică şi felul tău de a fi.

Dintre ideile extravagante şi efemere ale creatorilor şi stilul personal, bine croit pe egoul tău. Pentru că stilul nu are legătură cu tendinţele. Hainele sunt un mijloc prin care redai, în combinăţii de culori, texturi şi tăieturi, felul tău de a fi, gândurile sau starea de spirit.

Stilul şi modaCunoaşte-te pe tine însăţi, dezbrăcată de convenţiile sociale, şi apoi dă frâu liber imaginaţiei, completându-ţi stilul cu piese din tendinţe. Ele ar trebui să vină că o completare a garderobei tale, nu să-ţi modifice stilul de viaţă. „Nu cred că pantofii mei ar trebui să fie incomozi doar de dragul modei.

Dacă o femeie nu se simte confortabil în nişte haine se vede pe făţa ei”, spune Christian Louboutin, celebrul designer de pantofi.

Pe chipul Dianei Dondoe, topmodelul de pe coperta noastră, se vede că se simte confortabil în pielea ei.

Are naturaleţea unei feţe care nu se ia prea tare în serios, deşi a defilat pe catwalk pentru creatori celebri, a apărut pe copertă revistei Vogue şi a văzut toată lumea.

Aşa cum este şi cazul Nataliei Vodianova, imaginea brandului de lenjerie Etam, pe care am cunoscut-o  la Paris. Descoperă poveştile celor două frumoase cu măsuri de invidiat, care te motivează să reiei şedinţele de spinning şi să inmulţeşti numărul umeraşelor din dulap. Pentru cele dintre voi care trebuie  să răspundă uneori la întrebarea „Pantofii ăştia sunt noi?” sau  „Rochia asta când ţi-ai mai luat-o?”, avem câteva idei de abordare a subiectului shopping în făţa prietenului sau soţului, la rubrică de psihologie.

Coco Chanel spunea să renunţi la un accesoriu înainte de a ieşi din casă, dacă vrei să arăţi impecabil. Partea bună este că, în felul acesta, vei putea veni acasă cu un accesoriu nou, fără că El să-şi dea seamă…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro