Unica, aprilie 2008: Lucrurile care te fac speciala

De Laura Davidescu, pe

Cristina Mariuta, unul dintre specialistii de la Hot Spot-ul dedicat dansului, e arbitra si instructoare de dans. Am observat-o cand lucreaza cu copii de 3-4 ani si nu stiu cum face, ca toti o iubesc si pe ea, si dansul sau. Simplul ei fel de a fi o face o persoana speciala. Daniela Nane, vedeta de pe coperta noastra, recunoaste ca trecerea anilor a facut-o mai inteleapta. Si ca acum iubeste altfel. Iar onestitatea cu care spune aceste lucruri o face sa fie un om special in pleiada de vedete mai mult sau mai putin ipocrite de pe la noi.
Atunci cand se imbraca in blugi, banuiesc ca Victoria Beckham se simte si ea un om special, deoarece jeansii ii poarta semnatura. Dar, chiar daca tu n-ai propria ta linie de jeans, recunoaste ca, atunci cand iti pui pe tine pantalonii aceia albastru-indigo, te simti cumva… sexy, sigura, comod, indrazneata, deosebita, ce sa mai! Daca nu e chiar asa, te invit sa te delectezi cu specialul de jeans din Unica, unde am strans nu doar o multime de perechi de blugi, ci si multe alte accesorii, combinatii si sfaturi, astfel incat sa-ti poti gasi acea pereche ideala de jeans, in care sa te simti si tu cu adevarat speciala.
Unica de aprilie e plina de oameni si lucruri deosebite: editorialul de moda, de exemplu, e “tras”, cum zic fotografii, intr-un loc neasteptat, dar cu atat mai pitoresc: un centru de reciclare a deseurilor din cartierul bucurestean Militari. Caci si gunoaiele au farmecul lor, mai ales prin contrast cu hainele de fite din noile colectii ale magazinelor cu staif. Important e sa le arunci unde trebuie… de gunoaie zic, nu de haine. Acestea din urma si-asa nu sunt de-ajuns niciodata, ma anunta articolul de psihologie.
Si in rubrica de la 9 la 5 e vorba chiar de acele lucruri care te fac pe tine speciala la job: daca nu ti-ai descoperit inca (toate) punctele forte, fa o incursiune printre veleitatile tale si vezi daca esti omul potrivit la jobul potrivit.
Mai sunt multe lucruri altfel pe care sa le descoperi nu doar in Unica, ci si in sufletul tau. Stiu ca multe ti se par inca cenusii, dar priveste cu atentie in jurul tau si vei vedea lucrusoare care conteaza. De exemplu, azi dimineata am vazut ca tufisul de Forsythia s-a umplut de floricele galbene; si, chiar daca proverbul zice ca o singura floare nu e de-ajuns pentru a se face primavara, eu am certitudinea ca, pana in momentul in care tu vei citi aceste randuri, primavara se va fi instalat cu flori, dragoste si ciripit pasarele (nu cu arme si bagaje) si in inima ta.

Cristina Mariuta, unul dintre specialistii de la Hot Spot-ul dedicat dansului, e arbitra si instructoare de dans. Am observat-o cand lucreaza cu copii de 3-4 ani si nu stiu cum face, ca toti o iubesc si pe ea, si dansul sau. Simplul ei fel de a fi o face o persoana speciala. Daniela Nane, vedeta de pe coperta noastra, recunoaste ca trecerea anilor a facut-o mai inteleapta.

Unica, aprilie 2008: Lucrurile care te fac specialaSi ca acum iubeste altfel. Iar  onestitatea cu care spune aceste lucruri o face sa fie un om special in pleiada de vedete mai mult sau mai putin ipocrite de pe la noi.
Atunci cand se imbraca in blugi, banuiesc ca Victoria Beckham se simte si ea un om special, deoarece jeansii ii poarta semnatura. Dar, chiar daca tu n-ai propria ta linie de jeans, recunoaste ca, atunci cand iti pui pe tine pantalonii aceia albastru-indigo, te simti cumva… sexy, sigura, comod, indrazneata,  deosebita, ce sa mai! Daca nu e chiar asa, te invit sa te delectezi cu specialul de jeans din Unica,  unde am strans nu doar o multime de perechi de blugi, ci si multe alte accesorii, combinatii si sfaturi, astfel incat sa-ti poti gasi acea pereche ideala de jeans, in care sa te simti si tu cu adevarat speciala.
Unica de aprilie e plina de oameni si lucruri deosebite: editorialul de moda, de exemplu, e „tras”, cum zic fotografii, intr-un loc neasteptat, dar cu atat mai pitoresc: un centru de reciclare a deseurilor din cartierul bucurestean Militari. Caci si gunoaiele au farmecul lor, mai ales prin contrast cu hainele de fite din noile colectii ale magazinelor cu staif. Important e sa le arunci unde trebuie… de gunoaie zic, nu de haine. Acestea din urma si-asa nu sunt de-ajuns niciodata, ma anunta articolul de psihologie.
Si in rubrica de la 9 la 5 e vorba chiar de acele lucruri care te fac pe tine speciala la job: daca nu ti-ai descoperit inca (toate) punctele forte, fa o incursiune printre veleitatile tale si vezi daca esti omul potrivit la jobul potrivit.
Mai sunt multe lucruri altfel pe care sa le descoperi nu doar in Unica, ci si in sufletul tau. Stiu ca multe ti se par inca cenusii, dar priveste cu atentie in jurul tau si vei vedea lucrusoare care conteaza. De  exemplu, azi dimineata am vazut ca tufisul de Forsythia s-a umplut de floricele galbene; si, chiar daca proverbul zice ca o singura floare nu e de-ajuns pentru a se face primavara, eu am certitudinea ca,  pana in momentul in care tu vei citi aceste randuri, primavara se va fi instalat cu flori, dragoste si ciripit pasarele (nu cu arme si bagaje) si in inima ta.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!