Lux și modernitate în Lara Kundu  

De Unica.ro, pe
Visezi la vacanța perfectă? Turcia a reprezentat întotdeauna o destinație care îmbină armonios luxul cu tradițiile și modernitatea. Dincolo de exuberanța stațiunilor și a resorturilor care te întâmpină cu ultra all inclusive, aici te poți bucura de liniștea pe care o cauți.

Terapii cu aur și masaje cu ulei de argan

Lara Kundu este una dintre cele mai apreciate stațiuni turcești. Fâșia lungă de nisip fin, scăldată de valurile spumoase ale Mediteranei este aglomerată pe tot parcursul sezonului estival și dotată cu diverse facilități, restaurante, beach baruri, șezlonguri și umbreluțe. Majoritatea hotelurilor din Lara sunt de 5 stele, multe dintre acestea dispun de centre spa renumite, unde te poți bucura de tratamente naturiste care te vor ajuta să lupți împotriva imperfecțiunilor. Încearcă măștile cu foiță de aur pentru rejuvenarea tenului, masajele cu ulei de portocale și argan sau împachetările cu ciocolată, pentru reducerea celulitei. Pentru relaxare încearcă băile turcești sau jacuzzi-urile cu apă sărată.

În explorarea împrejurimilor

Ești dornică de o experiență inedită? Pentru o vacanță de neuitat, pornește în explorarea Turciei. Antalya este la doi pași de Lara, așa că te poți bucura de o mulțime de obiective turistice: istorie, situri arheologice, parcuri de distracții, constructii în stil otoman, cascade și alte minuni ale naturii.

Dacă districtul Lara Kundu este destinația tinerilor și a celor în căutarea luxului, Antalya este stațiunea familiilor care vor găsi aici zone foarte prietenoase cu cei mici. Plajele lungi cu nisip alb ca spuma laptelui și apele de un verde smarald te vor încânta. Satele rustice și obiceiurile bine păstrate sunt principalele atuuri ale acestei destinații.

Sejur Lara Kundu

Hotel Miracle Resort 5*- de la 462 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turstica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

de Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!