Cum alegi corect placa de păr

De Dana-Ruxandra Panghe pe 04 ianuarie 2018
Cred că oricine deține în ziua de azi o placă de păr, pe care o folosește în funcție de nevoile sale. Citește articolul de mai jos și află cum alegi corect placa de păr, conform recomandărilor hair-styliștilor.

 

1.Placa de păr trebuie să aibă afișaj electronic al temperaturii

O placă bună îți va respecta sănătatea părului și va păstra structura firelor intactă. Respectul pentru păr se caracterizează printr-o temperatură optimă, care nu degradează structura și care menține strălucirea. Încearcă să îți stilizezi mereu părul cu placa de păr la o temperatură de 185 de grade, recomandă experții în hair-styling ai brandului profesional ghd. Aceasta este temperatura optimă, conform studiilor, și astfel reduci ruperea și arderea firelor de păr cu până la 50%.

2. Placa de păr trebuie să păstreze o temperatură constantă

E bine ca placa de păr să îți ofere senzori inteligenți, amplasați în locuri cheie, și care oferă o temperatură constantă de-a lungul plăcilor, garantând rezultate optime chiar de la prima trecere a stylerului prin păr.

3. Placa de păr trebuie să nu îți „agațe“ părul nici atunci când e rece

Un styling fără compromis înseamnă un styling în care tu deții permanent controlul. Sistemul de prindere al plăcilor este perfect ajustat astfel încât îți oferă siguranță, versatilitate și poti crea orice tip de styling îți dorești.

 

Foto: 123rf

 

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"