Chestionar Unica: 10 întrebări cu Iuliana Tudor

Am invitat-o pe Iuliana Tudor să răspundă chestionarului Unica. Află care este cea mai mare frică a ei, la ce se uită pe internet cel mai des și ce ar face o dată-n viață.

Ce vezi dimineața când te uiți în oglindă?
Un copil. Și este îmbucurător că nu l-am pierdut pe drum.

Cum ar arăta viața ta dacă n-ar trebui să muncești?
E greu să-mi imaginez asta, pentru că am crescut într-o familie în care munca este o valoare respectată de toți ai mei. Bunica și mama mea îmi spuneau că totul în viață se obține în primul rând prin muncă și-mi amintesc de perioada în care am trăit la țară, când mâncarea pe care o primeai trebuia să fie meritată. Oricât de mici eram, trebuia să ne implicăm în toate treburile casei.
De aceea, recunosc, m-aș plictisi. Nu cred că aș putea să duc o viață în care să nu fac nimic, să nu mă simt utilă și să nu trăiesc împlinirea pe care ți-o dă lucrul făcut de tine. Realizez asta cel mai des când sunt în concediu și-mi lipsește televiziunea. Așa ca viața fără muncă e ca o zi fără soare.

Ce cauți cel mai des pe internet?
Știri, diverse site-uri, facebook. Dar, cu măsură. Caut să nu-mi domine preocupările.

Care este cea mai mare frică a ta?
Să nu-L dezamăgesc pe Cel de Sus. Și uneori mă tem de mine pentru că până la sfârșitul vieții avem de răspuns la întrebarea „cine suntem?”. Și de multe ori răspunsul ne poate surprinde.

10 întrebări cu Iuliana Tudor

Care sunt cele mai bune ingrediente pentru o petrecere reușită?
Cele mai tari petreceri din viața mea sunt emisiunile pe care le fac. Deci ingredientele au legătură cu artiști, colaboratori vechi și buni, cu echipa care mă însoțește de 17 ani, cu muzică bună și cu nebunia pe care ți-o dă doar o transmisiune în direct. Dincolo de acest spațiu, petrecerile mele de suflet se întâmplă în familie. Cu părinții, soțul, copilul, cumnata, cumnatul, nepoata mea, finii mei (5 perechi de fini și copiii lor) și prieteni apropiați.

La ce film plângi?
„Pacientul englez”. Întotdeauna, deși l-am văzut de nenumărate ori.

Un moment din copilărie de care-ți vei aminti întotdeauna.
Nu este un moment. Sunt mai degrabă secvențe legate de miros și gust. Brânza de oaie pe care o făcea în casă bunica mea. Mirosul din casa părinților mei când făcea mami cozonac de sărbători. Și mai era ceva foarte important pentru mine, lada de pepsi pe care tatăl meu o lua „pe sub mână” de alimentara. Îmi aduc aminte cum îmi făceam un calendar în care îmi ofeream bucuria de a bea un pepsi pe zi.

Care e plăcerea ta vinovată?
Tortul de ciocolată, bomboanele de ciocolată, batoanele cu ciocolată, prăjiturile cu ciocolată, înghețata cu ciocolată, napolitanele cu ciocolată, biscuiții cu ciocolată… și atât.

Ce nu ai face niciodată?
N-aș răni gratuit! N-aș sări cu parașuta! N-aș mânca scoici, picioare de broască, melci și alte asemenea vietăți! Nu m-aș duce niciodată la Polul Nord, în junglă sau safari!

Ce ai vrea să faci o dată-n viață?
Să conduc un tren de mare viteză. Să o întâlnesc pe Julia Roberts, pentru că tot îmi spun cunoscuții „Julia Roberts de România”.

Foto: arhiva personală a Iulianei Tudor

Citește și – Iuliana Tudor, adepta minimalismului feminin 

               – Iuliana Tudor, despre meseria de mamă și bucuriile simple 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: