Zodii pe care nu le poate citi nimeni

De Amelia Matei, pe
Există oameni al căror suflet este ca o carte deschisă, însă sunt și aceia care știu să disimuleze perfect orice trăire interioară, fără ca tu să le poți descifra pe chip reacțiile. Iată în ce zodii sunt acei oameni care nu pot fi citiți de nimeni.

Scorpion

Cel mai bun în a disimula orice sentiment este Scorpionul. Fire misterioasă, semn de apă, fix, care are drept planete guvernatoare pe Marte și Pluton. Scorpionul este semnul profunzimii, aventurii și nimic nu pare să-l doboare. Indiferent de obstacolele pe care le întâlnesc în viață, Scorpionii sunt de neclintit, nimic nu-i intimidează și reușesc să-și păstreze cumpătul și în cele mai aprige condiții. Mimica lor este impenetrabilă și nimeni nu poate ști niciodată ce gândește, în realitate, nativul acestui semn zodiacal. Deși Scorpionul este o zodie care cu greu poate fi descifrată, la rândul său, reprezentantul acestui semn poate vedea dincolo de măștile oamenilor.

Citește și previziunile zilei pentru zodia Scorpion

Vărsător

Vărsătorul are o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă cunoaștere. Este un semn fix, guvernat de Uranus, dornic să afle tot mai mult și în permanență are senzația că nu deține suficiente informații. Tocmai de aceea, la fel ca Scorpionul, și Vărsătorul se pricepe de minune să citească oamenii. La fel de iscusit însă este și să-și ascundă el trăirile. Dacă are necazuri, poți să juri că duce cea mai roz viață. Râde, glumește ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Poate doar să afli de la terți că în viața lui se petrece o furtună. În basme, este zodia sub care s-a născut bufonul regelui, actorul care poate pune toate măștile, mai puțin pe a sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!