La Shopping cu semnele de Aer

De Unica.ro pe

Eşti născută în zodia Gemeni, Balanţă sau Vărsător? Atunci cu siguranţă camera şi dressing-ul tău sunt cunoscute sub numele de „Ţara Minunilor” sau „Narnia”.
Fiecare colţişor al spaţiului tău este ocupat de obiecte cu un tainic vino-ncoa’, care chiar dacă sunt lipsite de utilitate, sunt atât de frumoase şi par să se potrivească între ele atât de bine!

Adevărul este că shoppingul pentru tine este terapeutic si compulsiv. Terapeutic, pentru că nimic nu iti ia necazurile cu mâna mai rapid şi mai bine decât câteva ore de shopping, iar compulsiv, fiindcă tinzi să faci cumpărături bazate mai degrabă pe starea ta emoţională de moment, decât pe nevoile tale obiective. Avantajul este că eşti şi destul de rezervată atunci când vine vorba de a da efectiv banii pe ceva,aşa că nu îţi cumperi decât lucrurile de care te îndrăgosteşti pe moment. La tine nu există: „Nu prea îmi place, dar mi-o iau fiindcă am la ce s-o asortez.

Dacă cineva te-ar urmări când mergi la cumpărături, te-ar vedea în magazine micuţe, cu mărfuri locale sau haine de serie mică, pipăind materiale si admirând texturi şi imprimeuri. În magazinele mari ale mărcilor celebre te simţi stingheră, pentru că nu poţi să iei totul la puricat, în ritmul tău. Excepţia majoră: magazinele de cosmetice, unde ai rămâne cu orele, uitând de foame, somn si durerea de picioare de la atâta colindat de magazine. Cel mai mult timp îl petreci însă în librării şi  magazine de muzică… de altfel cei mai mulţi bani cheltuiţi se duc pe astfel de produse.

Şi pentru că pe tine noutatea nu te sperie, ci te incită, eşi o clientă deja experimentată  şi a magazinelor online.

Paradisul cumpărăturilor pentru tine ar fi nu Paris sau Milano, ci Hong Kong, unde poţi explora pieţele imense şi magazinele nenumărate în ritmul tău şi savurând la maximum explozia de culori, forme, arome şi stări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro