Cele patru zodii care îi țin locul lui Moș Crăciun

De Amelia Matei, pe
Crăciunul este acea perioadă magică în care oamenii primesc și dăruiesc cadouri celor dragi. Însă, patru din cele 12 zodii își iau în serios rolul de Moș Crăciun și sunt extrem de generoase cu cei din jurul lor. Iată, așadar, care sunt zodiile care fac cele mai multe cadouri de Crăciun:

Citește și – Horoscop chinezesc: Ce îți rezervă anul Cocoșului de foc

Leu

Avid de opulență, Leul adoră să cheltuiască sume importante de bani pe cadourile pentru cei dragi. În plus, își dau interesul pentru a-I face fericiți pe cei din jurul lor. Aceste caracteristici fac din nativul Leu un adevărat Moș Crăciun. Cei care au un Leu printre apropiați sunt cu adevărat norocoși!

Scorpion

Scorpionii adoră spiritual Sărbătorilor de iarnă și adoră să îi surprindă pe cei dragi cu cele mai frumoase cadouri. De asemenea, majoritatea nativilor din această zodie fac adevărate acte de caritate în această perioadă pentru cei mai puțin norocoși ca ei. Cel mai important lucru pentru Scorpioni în perioada Crăciunului este să aducă zâmbetul pe buze celor neajutorați.

Vărsător

Acești nativi nu au nevoie de o ocazie specială să ofere cadouri și obișnuiesc să îi surprindă pe cei dragi cu diverse atenție fără un motiv anume. Însă atunci când se apropie Crăciunul, Vărsătorii vor face reale eforturi să afle ce își doresc cei din jurul lor pentru a le cumpăra exact ce vor. Acești nativi sunt mai încântați atunci când oferă cadouri decât atunci când primesc.

Pești

Peștii sunt persoane amabile și altruiste de fel, iar acest lucru se vede din plin atunci când vine Crăciunul. Cumpără absolut orice pentru cei din jurul lor doar ca să îi vadă fericiți. În plus, Peștii sunt firi caritabile și se ghidează întotdeauna după principiul „De unde dai și Dumnezeu îți dă”.

Citește și – Horoscop celtic: Află ce dezvăluie arborele zodiei tale despre destinul tău

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!