(P) Infecțiile vaginale afectează peste 1 milion de femei din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, 00:38

Fără o protecție adecvată în timpul menstruației, femeile sunt expuse unui șir de boli care le diminuează calitatea vieții, cu efect negativ asupra sănătății, carierei și familiei lor.

Cu siguranță te-ai confruntat măcar odată cu disconfort vaginal, dar a trecut de la sine și nu ți-a ridicat prea multe semne de întrebare. Află că pruritul genital, durerile în zona pelvină sau secrețiile vaginale abundente pot indica prezența unei infecții vaginale.

Infecția vaginală se instalează când este destabilizat echilibrul micromediului vaginal de o bacterie care afectează aciditatea pH-ului și implicit, scade numărul de lactobacili vaginali.

Simptomele cele mai frecvente ale infecțiilor intime sunt:

  1. Modificarea secrețiilor vaginale: acestea devin mult mai abundente, își schimbă culoarea și capătă un miros neplăcut;
  2. Disconfort în zona genitală: cel mai des apar durerea, usturimile și mâncărimile vaginale, dar și iritații. La unele femei pot apărea dureri puternice înainte de menstruație.

Printre cauzele dezvoltării unei astfel de complicații se numără și tratamentele cu antibiotice, un sistem imunitar deficitar, o igienă intimă excesivă sau necorespunzătoare și utilizarea tampoanelor.

Fără o protecție adecvată în timpul menstruației, femeile sunt expuse unui șir de boli care le diminuează calitatea vieții, cu efect negativ asupra sănătății, carierei și familiei lor.

Noi, femeile avem nevoie de un absorbant antibacterian, 100% natural, cu absorție puternică și care să permită circulația aerului.

Absorbantele pentru menstruație și utilizare zilnică Anion Luxury Best Care și Anion Best Care conțin ioni negativi, turmalină, oxigen activ (ozon), tehnologie FIR (infraroșu), tehnologie MFT (unde magnetice) și chitină.

Acestea pot ajuta la combaterea bacteriilor și mirosurilor, reduc iritațiile și inflamațiile, îmbunătățesc circulația sângelui, ajută la reducerea dismenoreei feminine, fortifică sistemul imunitar, echilibrează PH, sprijină detoxifierea și eliminarea substanțelor nocive din organism.

Ai grijă de sănătatea ta intimă în mod natural și în condiții de siguranță, fără substanțe chimice, odorizante sau elemente artificiale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter