Zodiile şi curăţenia

Unele zodii sunt mai predispuse la dereticat decât altele. Aspirator, cârpă, detergent… sunt repartizate şi în funcţie de data naşterii.
Berbec: Nu e activitatea lor preferată, dar se descurcă rapid, când e cazul. Ele termină mai repde decât reuşesc altele să se apuce.

Taur: Durează mult pentru o femeie Taur să facă curat, pentru că are atât de multe lucruşoare de pus la loc. Pentru ea e important să fie şi frumos, nu numai curat.

Gemeni: Voiciunea şi mobilitatea femeii Geamăn face camera să arate ca după furtună la 5 minute după ce a terminat curăţenia.

Rac: Îşi îngrijeşte cu atenţie căminul, n-ar lăsa dezordinea să domnească acolo. Mai importantă decât curăţenia în sine este senzaţia de “acasă”.

Leu: Preferă să angajeze pe cineva ca să facă treaba asta în locul ei. Dacă nu se poate, cu cârpa în mână va avea tot un aer de regină.

Fecioară: E cea mai preocupată de igienă şi curăţenie. Chiar şi dacă e dezordonată, ştie locul fiecărui lucruşor. Şi poţi să iei fără grijă masa pe podea.

Balanţă: Să fie frumos e mai important decât să fie dezinfectat. În lipsă de timp poate să tragă o draperie frumoasă peste fereastra prăfuită.

Scorpion: E extremistă. De la a ignora complet aspectul, până la a curăţa tot, fără milă pentru propriile mâini, orice variantă e posibilă.

Săgetător: Ar face curat mai des dacă ar sta mai mult pe acasă. Deţine arta de a aranja totul parcă din nimc, în timp record.

Capricorn:
Are atâtea treburi de făcut! Curăţenia e doar unul dintre taskurile din listă. Ca să nu fie nevoită să piardă timp cu asta, preferă mai bine să nu facă dezordine.

Vărsător: Deţine cel mai nou model de aspirator sau robotul cel mai performant şi e de părere că maşinile ar trebui să facă treaba în locul nostru.

Peşti: Renumite pentru feminitatea lor, îmbrăţişează şi acest aspect al ei. Nu în sensul în care ar îmbrăţişa aceasta o Fecioară, dar cu aceeaşi eleganţă ca o Balanţă.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: