Zodiile şi curăţenia

De Corina Buhagiar pe 11 ianuarie 2010

Unele zodii sunt mai predispuse la dereticat decât altele. Aspirator, cârpă, detergent… sunt repartizate şi în funcţie de data naşterii.
Berbec: Nu e activitatea lor preferată, dar se descurcă rapid, când e cazul. Ele termină mai repde decât reuşesc altele să se apuce.

Taur: Durează mult pentru o femeie Taur să facă curat, pentru că are atât de multe lucruşoare de pus la loc. Pentru ea e important să fie şi frumos, nu numai curat.

Gemeni: Voiciunea şi mobilitatea femeii Geamăn face camera să arate ca după furtună la 5 minute după ce a terminat curăţenia.

Rac: Îşi îngrijeşte cu atenţie căminul, n-ar lăsa dezordinea să domnească acolo. Mai importantă decât curăţenia în sine este senzaţia de „acasă”.

Leu: Preferă să angajeze pe cineva ca să facă treaba asta în locul ei. Dacă nu se poate, cu cârpa în mână va avea tot un aer de regină.

Fecioară: E cea mai preocupată de igienă şi curăţenie. Chiar şi dacă e dezordonată, ştie locul fiecărui lucruşor. Şi poţi să iei fără grijă masa pe podea.

Balanţă: Să fie frumos e mai important decât să fie dezinfectat. În lipsă de timp poate să tragă o draperie frumoasă peste fereastra prăfuită.

Scorpion: E extremistă. De la a ignora complet aspectul, până la a curăţa tot, fără milă pentru propriile mâini, orice variantă e posibilă.

Săgetător: Ar face curat mai des dacă ar sta mai mult pe acasă. Deţine arta de a aranja totul parcă din nimc, în timp record.

Capricorn:
Are atâtea treburi de făcut! Curăţenia e doar unul dintre taskurile din listă. Ca să nu fie nevoită să piardă timp cu asta, preferă mai bine să nu facă dezordine.

Vărsător: Deţine cel mai nou model de aspirator sau robotul cel mai performant şi e de părere că maşinile ar trebui să facă treaba în locul nostru.

Peşti: Renumite pentru feminitatea lor, îmbrăţişează şi acest aspect al ei. Nu în sensul în care ar îmbrăţişa aceasta o Fecioară, dar cu aceeaşi eleganţă ca o Balanţă.

Foto:Shutterstock

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie