Zodiile pe schiuri

De Corina Buhagiar pe 05 ianuarie 2010

Ai fost pe pârtie anul acesta? Dacă te-ai uitat cu atenţie ai putut observa nişte paternuri drăgălaşe.
Berbec: El e primul, indiferent dacă ştie să schieze sau nu. Este acela de care trebuie să te fereşti pe pârtie şi care se aventurează pe cele mai periculoase pante.

Taur: Are schiurile cele mai bune, echipamentul cel mai performant. Păcat că se trezeşte târziu şi de obicei preferă să bea o bere la capătul pârtiei.

Gemeni: Dacă îl pierzi din ochi, poate fi cu uşurinţă reperat pe pârtie datorită echipametului multicolor şi a mişcărilor rapide. Asta dacă nu se opreşte să vorbească cu fiştecine..

Rac: Lui îi plac mai mult sporturile de echipă, privite din tribună. Dacă ajunge pe pârtie va avea grijă să fie mai lină şi nu prea aglomerată.

Leu: Imposibl să nu-l remarci. Ştie tot felul de triksuri, de exemplu cum să ia curba stârnind o furtună de zăpadă cu care îşi acoperă admiratorii.

Fecioară:
E un sport prea periculos pentru gustul lui. Riscul să-şi rupă vreun picior. Dacă are totuşi gustul schiatului o va face cu seriozitate, fără să sară vreo etapă.

Balanţă: Alunecă pe pârtie de parcă ar dansa, cu curbe elegante de parcă ar vrea să deseneze ceva pe pârtie. Ea e perfect fardată, iar el are mânuşile asortate cu căciuliţa.

Scorpion:
S-ar putea să-l atragă schiatul mai ales pentru adreanalină şi senzaţia de extrem. Se îmbracă în negru şi îţi poate da senzaţia că încearcă să se sinucidă.

Săgetător: Forţă, viteză, senzaţie îmbătătoare de libertate… Nici n-ar putea să-şi imagineze ceva care să-i placă mai mult. Cu greu îl convingi să meargă acasă.

Capricorn:
Ori nu schiază deloc, ori o face la modul profesionist, ca orice altceva în viaţă. Îi place muntele şi iarna, aşa că l-ar putea atrage schiatul. Depinde totuşi şi dacă are timp.

Vărsător: Dacă e o ocazie să fie împreună cu prietenii, e puţin probabil să o rateze. Îi place să se îmbate cu viteza şi adoră vântul care îi vâjâie pe la urechi.

Peşti:
Dacă îl interesează cumva schiatul, îi va da o semnificaţie mistică, de  practică esoterică pasibilă să îi aducă puteri spirituale.

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"