Zodiile pe schiuri

Ai fost pe pârtie anul acesta? Dacă te-ai uitat cu atenţie ai putut observa nişte paternuri drăgălaşe.
Berbec: El e primul, indiferent dacă ştie să schieze sau nu. Este acela de care trebuie să te fereşti pe pârtie şi care se aventurează pe cele mai periculoase pante.

Taur: Are schiurile cele mai bune, echipamentul cel mai performant. Păcat că se trezeşte târziu şi de obicei preferă să bea o bere la capătul pârtiei.

Gemeni: Dacă îl pierzi din ochi, poate fi cu uşurinţă reperat pe pârtie datorită echipametului multicolor şi a mişcărilor rapide. Asta dacă nu se opreşte să vorbească cu fiştecine..

Rac: Lui îi plac mai mult sporturile de echipă, privite din tribună. Dacă ajunge pe pârtie va avea grijă să fie mai lină şi nu prea aglomerată.

Leu: Imposibl să nu-l remarci. Ştie tot felul de triksuri, de exemplu cum să ia curba stârnind o furtună de zăpadă cu care îşi acoperă admiratorii.

Fecioară:
E un sport prea periculos pentru gustul lui. Riscul să-şi rupă vreun picior. Dacă are totuşi gustul schiatului o va face cu seriozitate, fără să sară vreo etapă.

Balanţă: Alunecă pe pârtie de parcă ar dansa, cu curbe elegante de parcă ar vrea să deseneze ceva pe pârtie. Ea e perfect fardată, iar el are mânuşile asortate cu căciuliţa.

Scorpion:
S-ar putea să-l atragă schiatul mai ales pentru adreanalină şi senzaţia de extrem. Se îmbracă în negru şi îţi poate da senzaţia că încearcă să se sinucidă.

Săgetător: Forţă, viteză, senzaţie îmbătătoare de libertate… Nici n-ar putea să-şi imagineze ceva care să-i placă mai mult. Cu greu îl convingi să meargă acasă.

Capricorn:
Ori nu schiază deloc, ori o face la modul profesionist, ca orice altceva în viaţă. Îi place muntele şi iarna, aşa că l-ar putea atrage schiatul. Depinde totuşi şi dacă are timp.

Vărsător: Dacă e o ocazie să fie împreună cu prietenii, e puţin probabil să o rateze. Îi place să se îmbate cu viteza şi adoră vântul care îi vâjâie pe la urechi.

Peşti:
Dacă îl interesează cumva schiatul, îi va da o semnificaţie mistică, de  practică esoterică pasibilă să îi aducă puteri spirituale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: