Ce fac zodiile de 1 Mai

De Corina Buhagiar pe 27 aprilie 2010

Prima vacanţă de anul acesta îţi dă ocazia să te relaxezi după patru luni de muncă. Iată ce alegere să faci ca să obţii maximum de distracţie şi de relaxare, în funcţie de zodia ta.
Berbec: Ce relaxare? Tu nu eşti obosită! Îţi trebuie un loc cu super-distracţie, unde să petreci non-stop, în trei zile cât alţii într-o săptămână. Disco Ring din Costineşti e de tine!

Taur: Nu eşti genul care să guste hotelurile de mâna a doua neîncălzite sau petrecutul nopţii pe nisip, în sac de dormit. Dacă tot te deplasezi până undeva, măcar să merite! O pensiune cochetă în Bran e ok.

Gemeni: Să fie distracţie şi lume multă, ca să ai cu cine schimba o vorbă. După tine ai alege un oraş frumos, gen Veneţia, Amsterdam sau Barcelona, mai repede decât o cabană în natură.

Rac: Nu contează unde mergi, atâta timp cât eşti alături de cei dragi. Nu te-ar deranja nici să rămâi acasă sau eventual la casa de vacanţă a familiei, pentru un grătar în spatele grădinii.

Leu:
Lumea e prea mică pentru câte vrei să faci tu în trei zile! O să uiţi şi de oboseală şi de stres numai la gândul unei locaţii superbe, pentru lumea bună, gen Poiana Braşov sau Mamaia, dacă nu cumva Paris sau Dubai.

Fecioară: Ce atâta tevatură cu 1 Mai acesta? Din câte ştii tu, este sărbătoarea muncii, aşa că n-ar fi exclus să alegi munca în locul distracţiei. Dacă ieşi totuşi undeva, te vei relaxa bine undeva în natură, fără prea multă lume în jur.

Balanţă: Un loc unde poţi să-ţi etalezi colecţia de haine de primăvara asta, unde poţi să flirtezi şi să fii admirată. În nici un caz în creierii munţilor, trebuie să fie o locaţie care are cel puţin un mall, pentru shopping.

Scorpion: Atâta vreme cât noaptea ai la dispoziţie un club cu muzică bună, nu contează prea tare ce faci ziua. Probabil dragoste cu iubitul tău. Dacă ai o pasiune sau un interes puternice, nu-ţi prea pasă de vacanţă.

Săgetător: Adori să călătoreşti, şi cu cât mai departe, cu atât mai bine! Bifează vacanţa asta o locaţie care ţi-a scăpat pe harta lumii sau pur şi simplu scoate-ţi prietenii la verdeaţă şi voie-bună!

Capricorn: Eşti mai puţin entuziasmată de vacanţa de 1 Mai, faţă de alţii. Dacă n-ai planificat-o din timp, ca să te asiguri de un timp petrecut agreabil, preferi mai bine să rămâi acasă şi să lucrezi la ultimul tău proiect.

Vărsător: Prieteni să fie, locaţia contează mai puţin. Atât că nu-ţi place să te repeţi şi să mergeţi iar şi iar şi iar în acelaşi loc de 1 Mai. Dacă reuşeşti să-i convingi, după tine ai alege ceva mai puţin obişnuit.

Peşti: Câteva zile fără planuri, fără deadline-uri şi fără şef… sounds like Heaven! O să te opui, în felul tău neagresiv, oricăror tendinţe de a organiza ceva riguros. Să mergi pe intuiţie şi spontaneitate îţi place mai mult…

Foto: Shutterstock

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital