Ce zodii se grăbesc cu căsătoria

De Corina Buhagiar pe 16 august 2010

În popor i se spune „săptămâna oarbă”. Adică atunci când ţii morţiş să îţi pui pirostriile. Află ce zodii sunt mai grăbite şi care mai retincente…
… când vine vorba de căsătorie.

Berbec: Eşti gata să te măriţi peste noapte, în caz că te îndrăgosteşti brusc. Eşti de părere că n-ai să îl cunoşti mai bine peste 3 ani decât azi. Şi cum „acum!” e cuvântul de ordine la tine, n-ai să amâni prea mult.

Taur:
Tu alegi cu chibzuinţă şi în cunoştinţă de cauză, fiindcă vrei să fie pentru toată viaţa. N-ai să te grăbeşti până nu eşti convinsă că el e alesul. Ceea ce posedă sau poate să îţi ofere contează mult.

Gemeni:
Fire copilăroasă, ai putea avea o idee foarte idilică despre căsătorie, destul de diferită de instituţia care este de fapt. Îţi place să cochetezi cu ideea, însă ar putea să te sperie realizarea ei şi să dai de mai multe ori înapoi.

Rac: Căsătorie, cămin, copii – sunt pentru tine cuvinte cheie fără de care nici nu vrei să îţi concepi existenţa. Îţi place ceremonia, tradiţiile şi te visezi de mică în postura de mireasă. Îl vei alege cu atenţie însă pe viitorul tău soţ.

Leu:
Ce poate să fie nunta decât o minunată, poate cea mai minunată ocazie de a străluci. Prinţesă pentru o zi şi regina inimii lui pentru tot restul vieţii… sună prea bine ca să nu spui „da” imediat!

Fecioară: Pe tine te convinge mai greu… Ai un spirit critic şi analitic atât de dezvoltat încât trebuie să fii teribil de îndrăgostită sau el să fie Mr. Perfecţiune ca să nu-l duci cu vorba. Iar!…

Balanţă:
Se spune că Balanţele sunt cele care au inventat căsătoria. Să devii una cu el este visul vieţii tale. S-ar zice că te-ai grăbi la altar… însă eşti atât de nehotărâtă, încât te tot răzgândeşti. El trebuie să fie cel ferm.

Scorpion: Tu când faci ceva, ştii exact ce faci. Chiar dacă pasiunea erotică şi o potrivire extraordinară în pat îţi poate influenţa decizia, ai luciditatea necesară ca să analizezi cu atenţie propunerea lui.

Săgetător:
Te caracterizează sinceritatea şi o anumită francheţe, aşa că el ştie deja părerea ta. Dacă simţi că el e acela, n-o să zăboveşti inutil. Doar că vrei să guşti din libertate şi independenţă mai întâi.

Capricorn:
Capricornii se căsătoresc de regulă mai târziu decât alte zodii. Nu pentru că nu le-ar plăcea ideea, însă sunt atât de preocupaţi de carieră şi de ocuparea, mai întâi, a unei poziţii avantajoase încât o lasă pentru mai târziu.

Vărsător: Să fugi de acasă ca să te măriţi pe ascuns la 16 ani, sau să militezi activ împotriva căsătoriei, ca fiind o instituţie demodată, orice e posibil. De multe ori o faci de dragul lui, mai repede decât dintr-o convingere interioară a ta.

Peşti: Eşti o persoană romantică din a cărei pleiadă de vise nu lipseşte şi acesta, cu căsătoria. Dacă asta se întâmplă mai devreme, mai târziu sau niciodată este totuşi mai puţin important pentru tine. Esenţială este iubirea…

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"