Winona Ryder

Pe numele adevărat Winona Horowitz, actriţa s-a născut în 1971, in oraşul Winona (statul Minnesota) de unde i-a s-a tras şi prenumele.

Numele şi l-a dat singură atunci cănd a sunat-o regizorul primului film în care a jucat (“Lucas”, în 1986) şi-a întrebat-o cum doreşte să apară la generic. Ea a spus “Ryder”, după Mich Ryder, un cântăreţ preferat de tatăl ei, care tocmai se asculta în momentul acela în casă. A ajuns celebră graţie rolurilor din “Dracula”, “Alien” sau “Girl, Interrupted”.
 
În ciuda aparenţei angelice, firea controversată şi extremistă a Scorpionului s-a făcut simţită de multe ori la Winona. A refuzat roluri în care nu credea şi a acceptat roluri despre care impresarul ei o implora să le refuze, ca să nu-şi pună capăt carierei. A fost arestată pentru furt din magazine, deţinere de substanţe farmaceutice fără reţetă sau tulburarea liniştii publice.
 
Are o fobie faţă de apă şi suferă de insomnie. Practică budismul şi e prietenă la cataramă cu Anthony Hopkins sau Al Pacino. A stârnit pasiuni tumultoase în bărbaţi faimoşi, precum Johnny Depp sau Matt Damon. Momentan e iubita unui alt Scorpion celebru: Joaquin Phoenix.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: