Winnie de Pluş / Winnie the Pooh

De Unica.ro pe 11 iulie 2011

Winnie de Pluş se trezeşte flămând şi se întâmplă să nu aibă miere, motiv pentru care porneşte în căutarea acesteia. Simpla căutare a mierii se transformă…
… însă  într-o aventură, iar primul lucru care îl abate de la drumul său este un concurs pentru a-i găsi o coadă nouă lui Aiurel.

Apoi, Winnie găseşte un bilet de la Christopher Robin pe care scria: „Am plecat. Cu treabă. Mă întorc”. Biletul ajunge la Bufniţă, care citeşte greşit şi îi alarmează pe toţi spunându-le că băiatul a fost răpit de o creatură numită „Mântarc”.

În mai puţin de câteva momente pornesc cu toţii într-o aventură nebună şi anume aceea de a-l salva pe Christopher Robin de vinovatul presupus. Aşadar, se dovedeşte a fi o zi foarte aglomerată pentru ursuleţul care nu-şi dorea decât să găsească nişte miere.

 „Ursuleţul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar şi cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluş, Bufniţa, Kanga, Roo — şi nu în ultimul rând Aiurel, care interpretează de această dată un rol important.

În regia lui Stephen Anderson şi a lui Don Hall si pe sunetul melodios al vocilor îndrăgiţilor actori: Jim Cummings, Craig Ferguson, Tom Kenny, Travis Oates, Bud Luckey şi Jack Boulter, mult-aşteptata animaţie Winnie de Pluş / Winnie the Pooh va putea fi vizionată începând de vineri, 15 iulie, la Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite