(P) Vrei un scaun auto pentru puiul tău? Intră pe puimic.ro

De Unica.ro pe 08 februarie 2018

Utilizarea unui scaun auto pentru copii este cea mai bună metodă de a-ți proteja puiul mic atunci când călătorești cu mașina. Scaunele auto pot reduce semnificativ riscul unei posibile accidentări. Din acest motiv, atunci când vrei să cumperi un scaun auto pentru copii, este important să ții cont de faptul că, cel mai bun scaun auto nu este întotdeauna cel mai scump, este cel care se potrivește cel mai bine cu greutatea și dimensiunea copilului, precum și cu autovehiculul tău.

În prezent, există foarte multe magazine cu produse pentru copiii, atât fizice, cât și online. De asemenea, și gama de scaune auto pentru copii este foarte variată. Din acest motiv, alegerea scaunului auto potrivit devine una destul de dificilă.

Pentru a-ți ușura alegerea, îți recomandăm să nu mai umbli prin magazinele fizice sau să cauți ore în șir pe google un magazin online cu produse calitate și prețuri fără concurență. De ce? Fiindcă știm noi unde poți găsi produsul pe care ți-l dorești. Intră pe puimic.ro și îl vei găsi. Iată câteva motive pentru care merită să intri în acest magazin online cu produse pentru copii.

  1. Puimic.ro este un magazin creat cu scopul de a oferi părinților șansa de a le achiziționa copiilor doar lucruri de cea mai bună calitate.
  2. Acest magazin online pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse pentru copii de diferite vârste. De aici părinții pot cumpăra nu doar scaune auto pentru copii Caretero, Klippan sau Skutt, ci și cărucioare, scaune de masă, produse pentru camera copilului, jucării.
  3. De asemenea, este distribuitor exclusiv în România pentru mărcile de scaune auto pentru copii Caretero, Skutt și Klippan.
  4. Reprezentanții săi oferă clienților o gamă variată de scaune auto pentru copiii, de cea mai bună calitate.
  5. Produsele oferite au prețuri foarte avantajoase.
  6. Aici găsești scaunul auto cel mai sigur la ora actuală. Este vorba scaunul auto rear-facing, cel cu spatele către sensul de mers.

Nimic nu este mai important ca siguranța puiului tău. Puimic.ro te ajută să iei cea mai bună decizie și să cumperi produsul potrivit pentru copilul tău, astfel încât acesta să călătorească întotdeauna în deplină siguranță.

Dacă te-ai hotărât să intri pe puimic.ro, dă la categoria Scaune Auto. Acolo vei descoperi o gamă variată de scaune auto pentru copii. Înainte de a pune în coș produsul dorit, ia în calcul greutatea copilului și nu vârsta acestuia, întrucât ritmul de creștere al copiilor diferă.

Există mai multe grupe de scaune în funcție de greutatea copiilor: grupa 0-13 kg, grupa 0-18 kg, grupa 0-25 kg, grupa 9-25 kg, grupa 9-36 kg, grupa 15-36 kg. Dacă ai nevoie de un scaun din grupa 0-18 kg, avem o recomandare pentru tine.

Scaunul auto pentru copii Caretero Defender+Isofix 0-18 kg, poate fi alegerea potrivită. Acest model este un scaun auto cu noi standarde de siguranță, fiind echipat cu sistem ISOFIX + ancora Top Tether. Se montează foarte simplu, intuitiv. Datorită faptului că montarea sa este ușoară nu există posibilitatea de a face vreo greșeală. În plus, acest tip de scaun oferă și un înalt nivel de confort și o experiență estetică unică.

Poate fi folosit de către copiii cu greutatea de 0-18 Kg (grupa 0+, I), se instalează cu spatele către sensul de mers (Grupa 0+) și cu fața către sensul de mers, folosind punctele de fixare ISOFIX și ancora Top Tether (Grupa I).

Dispune de:

– spătar înclinabil în 5 poziții;

-tetieră solidă, cu înălțime ajustabilă și cuplată cu centurile de siguranță;

-centuri de siguranță în 5 puncte, cu sistem de blocaj marca Holmbergs (Suedia);

– husă detașabilă realizată dintr-o combinație de material cu aerisire și piele ecologică elegantă;

-protecții laterale accentuate pentru mai multă siguranță în cazul unui impact lateral;

-protecții pentru centură de siguranță delicate, care elimină riscul de frecare și iritare a pielii copilului;

-interior spațios care asigură confort și libertate copilului pe perioada călătoriei;

-corp elegant și rezistent în timp;

-design modern care combină aspectul plăcut cu funcționalitatea;

-buzunar pentru manualul de utilizare.

După cum poți observa, scaunul pe care ți-l recomandăm are caracteristici menite să asigure confortul și siguranța puiului tău pe tot parcursul călătoriei, indiferent cât de lungă va fi aceasta. Datorită acestui scaun, călătoria alături de copilul tău va fi una minunată.

Așadar, dacă vrei un scaun auto confortabil și sigur pentru puiul tău, intră pe puimic.ro și achiziționează-l la un preț foarte avantajos. Fă-ți copilul fericit, pentru ca și tu să fii fericită.

Paula Herlo, despre Cristian Leonte: "Prima oară m-au atras ochii lui"

Paula Herlo, despre Cristian Leonte: "Prima oară m-au atras ochii lui"