Votează-ţi Prima Doamnă!

De Andra Pecingina pe 30 noiembrie 2009

Ai acum ocazia de a vota în sondajul unica.ro în favoarea uneia din cele două femei care au acum o şansă la „funcţia” de Primă Doamnă a României: Maria Băsescu şi Mihaela Geoană.
Alege cea mai stilată candidată!

Ne-am gândit că este important să aflăm preferinţele voastre, în special pentru că topul revistei „Vanity Fair” include două soţii de politicieni în clasamentul celor mai stilate femei: Michelle Obama şi Carla Bruni-Sarkozy.

Cele două doamne s-au plasat pe unele din primele locuri ale clasamentului cu 35 de poziţii realizat de revista americană, iar revista franceză „Le Figaro” a denumit-o oficial pe Michelle mult mai stilată decât soţia preşedintelui Franţei.
În ceea ce priveşte ţara noastră, soţiile celor doi candidaţi rămaşi în turul doi au tot ceea ce le trebuie pentru a fi investite ca Primă Doamnă!

Soţia actualului preşedinte, Maria Băsescu (57 ani), este mereu o prezenţă elegantă indiferent de ocazie. Doamna Băsescu este pasionată de echitaţie, teatru, dans şi este mereu implicată în evenimente cu scop caritabil. În luna decembrie, cuplul va împlini 34 de ani de căsnicie!

Maria Băsescu este recunoscută pentru stilul clasic pe care îl adoptă, fiind întotdeauna atentă la etichetă. Primeşte mereu laude pentru rafinamentul său, dar nu se teme să îşi asume riscuri în modă. Ea a purtat chiar şi o fustă ţigănească şi un batic colorat, primite cadou de la Luminiţa Cioabă, sora autointitulatului rege al rromilor, Florin Cioabă.

Votează-ţi Prima Doamnă!
Mihaela Geoană (47 ani) este soţia candidatului PSD la preşedinţie şi, deşi a studiat arhitectura, astăzi conduce fundaţia „Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură”.

Ea îşi desfăşoară activitatea în domeniul carităţii, a ONG-urilor şi ocupă funcţia de preşedinte al Crucii Roşii din România.

Soţia fostului diplomat cunoaşte rigorile sub care trebuie să se afişeze o femeie cu statutul ei şi nu depăşeşte limitele de stil impuse aici.

Perioada petrecută de cuplul Geoană ca ambasadori ai României în Statele Unite ale Americii şi-au lăsat amprenta pe stilul Mihaelei Geoană, care se declară pasionată de profilul vestimentar al lui Jackie Kennedy.
Votează-ţi Prima Doamnă!

Foto: Mediafax

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital