Vin Diesel

S-a născut pe 18 iulie 1967 la New York, pe numele adevărat Mark Sinclair Vincent. Primul său contact cu teatrul a fost pe la 7 ani, când vroia să vandalizeze…
unul împreună cu gaşca lui de atunci. O femeie i-a oprit şi le-a oferit ocazia să petreacă timp acolo, după şcoală. Aşa a apărut dragostea lui pentru teatru.

La 17 ani era deja un tânăr bine făcut, şi-a schimbat numele în Vin Diesel şi şi-a încercat norocul la Hollywood. După un an în care n-a reuşit să impresioneze pe nimeni, s-a reîntors în NY, unde mama lui l-a sfătuit să îşi facă propriul său film. Acesta s-a numit “Multi-facial” a fost filmat în 3 zile şi a făcut vâlvă la Festivalul de la Cannes, 1995.

Când speranţele lui au fost iarăşi spulberate, cu al doilea său film, a primit un telefon neaşteptat: Steven Spielberg fusese impresionat de “Multi-facial” şi dorea să-l distribuie în “Salvaţi soldatul Ryan”. De aici cariera lui a prins contur, iar Vin şi-a câştigat un număr impresionant de fani în lumea întreagă. A avut o serie întreagă de iubite celebre, gen Carmen Electra sau Michelle Rodriguez.

Vin, care a fost mai mult timp body-guard într-un bar din New York, spunea: “Aş intra întotdeauna într-o bătaie când un tip este deja la podea şi celălalt tip crede că e ok să sară şi să aterizeze în capul lui.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: