Detalii din trecutul Adrianei Titieni. A mai avut o relație cu Alexandru Papadopol?

De Unica.ro pe
Vestea despre cuplul Alexandru Papadopol - Adriana Titieni a uimit atât publicul, cât și pe apropiații celor doi, dar se pare că legătura dintre ei nu este tocmai nouă. Conform WowBiz.ro, cei doi ar fi fost iubiți și în adolescență.

Într-un interviu din 2007, Adriana Titieni vorbea despre prima ei iubire, un băiat din orașul natal, Râmnicu Vâlcea, care acum este și el faimos. Singurul care se potrivește descrierii este Alexandru Papadopol, născut și el în Râmnicu Vâlcea. Cei doi au fost și colegii de facultate, dar în ani diferiți, Adriana fiind cu un an mai în vârstă.

În interviul acordat jurnalistei Alice Năstase Buciuta, Adriana Titieni a spus că a mai iubit și înainte de relația cu soțul ei, chiar dacă avea doar 22 de ani când l-a cunoscut pe Adrian Titieni.

”Am avut o relație de 3 ani, pe care o consider eșuată, dar eram amândoi copii, amândoi am făcut greșelile inerente vârstei, lipsa de răbdare, de înțelegere și, până la urmă, a fost incompatibilitate. Acum, privind în urmă, îl cunosc, e cunoscut, mă uit la el și-mi dau seama că era totală incompatibilitate. Dacă stau să-mi pun problema, între noi doi, între mine și cealaltă parte din relație, nu avea cum să meargă, suntem doi oameni total incompatibli, dar era nebunia tinereții, a adolescenței”, spunea Adriana Titieni.

Întrebată dacă fostul ei iubit este și el vedetă, actrița a spus: ”Da, dar atunci nu era vedetă, noi pur și simplu ne-am cunoscut în orașul nostru natal.”

Sursă foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț